5 lucruri pe care fiecare femeie trebuie să le facă la 50 de ani!

Vremurile s-au schimbat. Astăzi o femeie de 50 de ani e considerată femeie în floarea vârstei. Și tinde să arate corespunzător. Tunsoarea, postura, manichiura, starea de spirit – toate detaliile contează și toate îți pot șterge niște ani de pe chip. Iată 5 lucruri pe care fiecare femeie trebuie să le facă dacă vrea să arate bine la 50 de ani.

1. Tunsoarea

Un păr îngrijit înseamnă un păr frumos. Iar un păr frumos înseamnă o femeie frumoasă, deoarece tunsoarea dă tonul întregii ținute. Fără un păr îngrijit și coafat, chiar și cea mai inspirată ținută va arăta deplasat. O tunsoare la modă, potrivită cu forma capului, starea părului și tonalitatea pielii este un atribut incontestabil al femeii moderne. Cele mai bune variante la 50+ sunt tunsorile bob, pixie-bob, bob-carre și bineînțeles tunsorile aerate, asimetrice și în scări.

2. Manichiura

O manichiură îngrijită înseamnă unghii tăiate, rotunjite; cuticule impecabile, fără răni și resturi de piele uscată; și o piele bine hidratată. În ceea ce privește designul – astăzi e la modă minimalismul și naturalețea. Există o părere care spune că cu cât mai puternică și independentă este femeia, cu atât mai simple sunt unghiile ei.

3. Stilul

Nu e neapărat să te îmbraci scump și la modă. Dar hainele trebuie să fie curate, călcate și de bun gust. Ele trebuie să stea bine pe corp și să se asorteze bine între ele. Primul lucru pe care trebuie să-l înțelegi este că elegant înseamnă, inclusiv, simplu și laconic. Moda contemporană este despre minimalism. Dacă porți haine simple, îngrijite și de calitate – nu ai cum să arăți deplasat. Și nu uita că individualitatea trebuie să rămână întotdeauna pe primul loc. Pentru că este cel mai la modă lucru care poate să existe.

4. Hobby-urile

Nimic nu întinerește o femeie mai bine decât pasiunea pentru ceva. Ochii plini de entuziasm, satisfacția care debordează pe față și sufletul împlinit sunt cele mai bune amprente ale tinereții. O femeie pasionată de ceea ce face nu va fi niciodată nefericită. Tinerețea este mai întâi de toate o stare de spirit. Zâmbetul sincer, râsul, scânteia din ochi, sinceritatea și bunătatea ne fac mai tinere și mai atrăgătoare.

5. Starea de spirit

Stresul este un adevărat combustibil pentru riduri, nu întâmplător li se spune riduri de expresie. Dacă ești întotdeauna îngrijorată, liniile stresului și anxietății vor deveni o parte componentă a feței tale. Fii mai relaxată, zâmbește mai des și încearcă să-ți controlezi mușchii feței și respirația atunci când ești stresată și grija va trece mai repede – starea emoțională și expresiile faciale fiind interconectate.

Citește și: Monica Bellucci: Mă bucur că nu mai sunt tânără, nu vreau să am din nou 20 de ani…