5 idei de manichiură care îți fac unghiile să arate mai atractiv

Atunci când este dificil să va creșteti propriile unghii și doriți să evitați falsitatea sau extensiile de unghii false, alungirea cu gel sau creșterea poate fi o opțiune nemaipomenită pentru a scoate în evidență mâinile.

Unghiile ovale sau în formă de migdale scot automat degetele în evidență, dar contează și lungimea unghiilor. Fetele cu unghii scurte preferă, de regulă, o formă pătrată. Lungimea unghiilor nu trebuie să fie mai scurtă decât cea mai largă parte din lățimea piciorului. Cheia pentru alungirea vizuală depinde, de asemenea, și de nuanța pielii și a ojei.

1.Nuanțele nud și pastelate de ojă

Nuanțele de roz și bej sunt indispensabile pentru fetele cu piele ușor mată, culorile de galben pentru pielea bronzată, iar culoarea caramelului – pentru pielea închisă la culoare.

2.Nuanțele întunecate de ojă

Există o concepție greșită precum culorile de ojă închise se potrivesc doar femeilor cu unghii lungi, însă nu este așa. Spre exemplu, nuanța de smarald  poate chiar prelungi unghiile scurte.

3.Manichiura lunară

Una dintre cele mai la modă  tipuri de manichiură, care prelungește vizual unghia este manichiura lunară. Respectiv, aceasta se deosebește prin faptul că pe colțurile interioare ale unghiilor de lângă cuticulă se lasă un semicerc, pictându-l transparent, sau cu ojă cu sclipici.

4.Manichiura franceză

În primul rând, manichiura franceză arată întotdeauna îngrijită și feminină. În al doilea rând, aceasta prelungește unghiile.Un avantaj îl reprezintă faptul că se pot utiliza diverse combinații de culori.

5.Detaliile

Se spune că decorul manichiurii sau detaliile de pe unghii fac diferența.