5 detalii care dau de gol femeia neîngrijită. Scapă de ele!

Știi cum să aplici profesional machiajul și să te îmbraci impecabil? Din păcate, aceste abilități te pot da de gol într-o clipă dacă nu atragi atenția la unele detalii din imaginea ta. Aceste semne vizibile arată cât de atent o fată se îngrijește și atrage atenția la mărunțișurile de pe pielea sa. Ei bine, în acest material îți aducem câteva sfaturi pentru ca să rezolvi situația.

Rădăcinile părului, crescute

Un cap neîngrijit începe cu rădăcinile crescute și vizibile, indiferent dacă sunt deschise la culoare sau întunecate – asta nu contează. Dacă ați decis deja să vopsiți într-o culoare care este foarte diferită de culoarea naturală, fiți pregătiți să vă asigurați că actualizați în mod regulat culoarea. În caz contrar, alegeți tehnici de gradient care vor asigura o tranziție lină de la o nuanță la alta.

Capetele părului, despicate

Chiar dacă încerci să îți crești de ani buni părul, nu merită să îl porți cu capetele despicate. Astfel, el nu pare foarte bine îngrijit și de parcă nu ai mai fost la coafor, de o sută de ani.

Unghiile neîngrijite

Ține-ți minte! Mai bine să nu porți manichiura, decât să ieși în oraș cu o manichiură neîngrijită și unde lacul se decojește. Stiliștii sunt de părerea că naturalețea este primordială, iar unghiile naturale ar fi o soluție ideală, dacă nu ai timp suficient pentru a le vopsi și a le îngriji la timp.

Dinții îngălbeniți

Un zâmbet în care se văd dinții îngălbeniți, încă nu a înfrumusețat pe nimeni. Așadar, dacă ai dinții galbeni în mod natural și agravezi situația cu multe cafele, ceai și țigări, trebuie să arunci o privire mai atentă asupra procedurilor de înălbire.

Pielea uscată și deshidratată

Pielea noastră are nevoie de hidratare constantă pentru că îmbătrânește mai repede și este predispusă la riduri. Un alt motiv este că pielea uscată arată foarte neplăcut. Acest lucru, apropo, privește nu numai pielea feței, ci și cea a mâinilor. Asigurați-vă cu produsele necesare și faceți diferite proceduri pentru a avea mereu o pielea hitratată.

Sprâncene neîngrijite

Sprâncenele naturale sunt la modă acum, dar asta nu înseamnă că poți lăsa totul baltă. Se recomandă ca să faceți corecția sprâncenelor la timp sau să efectuați în mod regulat corecțiile cu penseta, acasă.