Nu faceți aceste greșeli! 5 combinații învechite cu fuste, care nu trebuie repetate!

S-ar părea că haina obișnuită ale unei femei – fusta, poate foarte des transforma o ținută într-un coșmar.

Chiar o mică greșeală poate distruge o întreagă imagine. Pentru a arăta mereu elegant, te sfătuim cum să combini corect fustele în acest sezon.

Greșeala nr. 1

O fustă strânsă și tocuri stiletto sunt cele mai frecvente greșeli pe care le fac fetele. Ține minte: cu cât fusta este mai scurtă, cu atât călcâiul trebuie să fie mai jos.

Cum ar trebui să fie: balerini cu vârfuri ascuțite, ghete și adidași clasici, mocasini se potrivesc cu o fustă de orice lungime atunci când alegem un look casual. Modelul scurt merge bine cu ghete și adidași, cizme brutale, oxford, mocasini sau cizme înalte. Dar tocul ar trebui să fie cât mai jos posibil. Dacă fusta este evazată sau dreaptă, atunci te poți juca cu înălțimea călcâiului.

Greșeala nr. 2

O altă greșeală de modă pe care o fac deseori fetele este în alegerea unui costum cu fustă. S-ar părea că un astfel de kit este o combinație absolut perfectă. Rămâne doar să adaugi balerini, un șir de perle și să te transformi într-o matronă din secolul trecut. Aceeași jachetă va arăta complet diferit în combinație cu o altă fustă, blugi sau Bermude, iar tu poți alege o bluză, cămașă, pulover sau poartă-o cu o jachetă bomber din acest costum.

Lucrul potrivit: un costum cumpărat corespunzător poate crea o mare varietate de ținute în garderoba ta. Simte-te liber să „rupi” astfel de costume.

Greșeala nr. 3

O altă greșeală este alegerea unei fuste mini strânse pe corp. Chiar și pe vreme rece, vrei să fii feminină și sexy, dar nu vulgară. În acest sezon, ar trebui să lăși deoparte fusta mini strânsă și să alegi alte modele de fuste scurte, care te vor arăta din partea mai bună.

Cum să o faci: fusta A-line arată grozav pe femeile de orice vârstă. Modelul merge bine cu tricouri de bază, cămăși și pulovere, care nu sunt prea voluminoase. Pantofii se poartă cel mai bine cu tocuri. O fustă de acest stil este purtată cu botine sau cizme cu toc înalt și stabil. O fustă tip wrap la modă, scurtă sau lungă, nu contează deloc.

În sezonul toamnă-iarnă 2020-2021, vor fi relevante toate tipurile de modele de fuste tip wrap. Fanta înaltă face ca fusta de toamnă-iarnă a femeilor nu numai să fie mai confortabilă de purtat, ci și mai originală și mai seducătoare. Chiar și cea mai obișnuită fustă dreaptă tricotată cu o fantă în față va arăta mult mai atrăgătoare.

Greșeala nr. 4

Un set nereușit cu o fustă este atunci când figura este împărțită în două părți într-un raport 1: 1, care este și cea mai frecventă greșeală! Un astfel de set adaugă vizual câteva kilograme și reduce din înălțime. Opțiunea de a combina o fustă și o bluză scoasă afară nu este una tocmai bună, deoarece toate proporțiile sunt încălcate, partea superioară pare mare și nu este clar unde este talia.

Cum ar trebui să fie: bagă bluzele, cămășile, tricourile în fustă. Pentru a face acest lucru, alegem fusta potrivită: dacă nu ai burta, atunci poți alege fuste din orice țesătură și orice stil – principalul lucru este să îți placă. Dacă ai ceva de ascuns, alege fuste din țesătură densă cu croi drept. De asemenea, poți adăuga o centură unei astfel de fuste. În plus, toată lumea este sfătuită să opteze pentru fuste cu talie înaltă. Toate aceste tehnici își vor face treaba perfect: vor evidenția talia și vor crea proporțiile dorite.

Greșeala nr. 5

Combinația dintre un cardigan lung sau palton alungit cu o fustă lungă (midi, maxi). Din păcate, un cardigan sau o haină alungită nu permite conturarea clară a siluetei feminine și o face lipsită de armonie și porții.

Cum să o faci: pentru o fustă lungă ai nevoie de o îmbrăcăminte scurtă: bombardier, sacou de piele, un cardigan scurt, etc.. Acest lucru te va ajuta la sublinierea taliei.