4 tunsori care arată perfect în cazul femeilor plinuțe

De regulă, o față plinuță înseamnă obraji plini și o formă rotundă a feței. Pentru ca să corectăm acest lucru, părul nu trebuie să fie mai scurt de bărbie. Astfel firele de păr vor acoperi ușor fața și vor ascunde zonele problematice. Există 4 tunsori care corespund acestor cerințe și se potrivesc perfect femeilor plinuțe.

Tunsoarea asimetrică

Asimetria are un rol important pentru orice tunsoare – corectează neproporționalitățile și atrage atenția asupra sa, distrăgând-o de la neajunsurile feței.  Astfel, cei din jur nu observă boalfele și fața rotundă, dar văd tunsoarea neobișnuită.

Bretonul alungit

Pentru femeile plinuțe orice tunsoare care descoperă în totalitate față este tabu. În funcție de posibilități, acestea trebuie să acopere obrajii și marginea feței. Bretonul scurt va accentua și mai mult problema, punând în evidență rotunjimea feței. Bretonul lung, în schimb, va alungi vizual fața.

Bob clasic

Datorită acestei tunsori, se reduce din volumul din spatele gâtului, acesta fiind vizual alungit, iar în față firele care cuprind bărbia și ascund obrajii, alungesc vizual chipul.

Totodată, scările din spate transferă volumul spre vârful capului, creând o proporție aromonioasă cu fața. Și dacă bobul este recomandat, carre mai puțin. Femeile cu obrajii plini trebuie să tindă spre un volum cât mai mare a părului spre vârful capului.

Bob francez

Este o metodă potrivită nu doar pentru a face fața mai slabă, ci și pentru a crea o înfățișare mai romantică. În acest caz, contează și modul de aranjare a părului, buclele lejere sunt varianta ideală. Acestea vor acoperi rotunjimile chipului și vor oferi volum părului, în comparație cu care fața va părea mai mică.