4 piese din garderoba unei femei, care vor topi inima oricărui bărbat!

Bărbații iubesc cu ochii, iar femeile cu urechile. Oricât de frumos ar fi universul nostru lăuntric, nici un bărbat nu se va uita în direcția noastră până nu vom arăta destul de atrăgător. Femeia trebuie să fie vicleană. În sensul bun al cuvântului. Și e normal să fie așa. Dacă un diamant nu strălucește și e acoperit cu praf, nu te mai apleci să-l ridici, nu-i așa? Nu ai cum să afli că e un diamant acolo.

Prin urmare, bărbatul trebuie ademenit. Dar cum să faci acest lucru cât mai discret? Corect, prin vestimentație. De aia am pregătit pentru tine o listă scurtă de articole vestimentare care vor cuceri inima oricărui bărbat.

#1. Rochii strânse pe corp

Zică lumea ce n-ar zice, dar când e vorba de interesul față de sexul opus – un bărbat se comportă destul de primitiv. Și femeia, de fapt. Arătă-mi un bărbat căruia nu-i place să privească în urma unei femei cu silueta frumoasă. Și nu există nici un articol vestimentar (decent) care să etaleze mai bine silueta unei femei decât rochiile strânse pe corp.

Oricum, fii atentă la alegerea rochiei. Un astfel de stil nu se potrivește oricărei femei. Și nu uita că imaginea nu trebuie să fie prea provocatoare, fiindcă riști să arăți vulgar și deplasat. Există un truc simplu ca să nu dai niciodată greș: alege haina care îți evidențiază atuurile. Deci dacă te poți lăuda cu un piept frumos, caută rochia care evidențiază discret și ne agasant acest detaliu.

#2. Rochie neagră midi elegantă

Din momentul în care fermecătoarea Audrey Hepburn și-a făcut apariția într-o astfel de ținută, rochia neagră a devenit instantaneu sinonim cu eleganța și feminitatea. Ba mai mult, s-a transformat într-un articol de bază din garderoba fiecărei femei. Și în mod surprinzător le-a plăcut și bărbaților. Există și o zicală care spune că din 10 bărbați, toți 10 vor întoarce privirea după femeia îmbrăcată în rochie neagră.

Rochia neagră este comodă, practică, stilată și nu își pierde niciodată din actualitate. Și nu e neapărat să fie mulată. Aici chiar e cazul când bărbații nu gândesc primitiv și sunt atrași mai întâi de toate de blândețe și feminitate. Dar e important ca rochia să fie de calitate.

#3. Roșul – culoarea pasiunii

Culoarea roșie a avut întotdeauna o aureolă magică, fermecătoare, enigmatică, asociată cu feminitatea și pasiunea. Și bineînțeles că atrage atenția oricărui bărbat. De regulă, ca să ieși în evidență e suficient un singur detaliu: pantofii, fusta, bluza, poșeta, cizmele, eșarfa, rujul etc. Dar ce detaliu! Nuanța neapărat trebuie să fie aprinsă, ademenitoare, ca să nu lase șanse niciunui bărbat. Și nu uita să ții cont de tonalitatea pielii și modul în care pot fi asociate culorile.

#4. Bluza fără umeri

Cine a zis că doar picioarele unei femei pot fi atrăgătoare? Diferite sondaje de opinie au demonstrat că umerii goi stârnesc interesul bărbaților în aceeași măsură ca fusta mai sus de genunchi. În plus, un astfel de stil arată mult mai grațios și mai feminin decât cel din urmă. Prin urmare, nu ai cum să dai greș.

Citește și: Secretele frumuseții de la Sophia Loren: Cum să rămâi întotdeauna tânără și să pui mâna pe orice bărbat!