4 pași – distanța dintre tine și o nouă versiune a ta. Cum să-i redai prospețime feței tale cu câteva trucuri simple ?

În acest articol vom vorbi despre câteva trucuri care împrospătează și întineresc bine fața. Pentru aceasta nu vei avea nevoie de instrumente și abilități speciale.

Primul pas este pregătirea pielii

În continuare, aplică crema obișnuită.

Iar apoi, după ce aștepți ca crema să fie complet absorbită, aplică un primer care reflectă lumina pe toată fața.

Apoi, aplică fondul de ten.

Pe tenul matur, multe straturi de machiaj nu arată foarte bine, așa că deseori combin un ton deschis și mai închis, aplicând produsul așa cum este indicat în fotografie. Adică aplic un ton deschis pe partea centrală a feței (frunte, nas, sub ochi, bărbie) și un ton mai închis pe toate celelalte părți. Dar este important să alegeți nuanțele potrivite de fond de ten, astfel încât acestea să se îmbine bine în punctul de contact.

Pentru a accentua zona ochilor, mă concentrez pe cel mai înalt punct al sprâncenei (încercuite în cercuri roșii). Și ai grijă să evidențiez zonele sprâncenelor (cercuri deschise). Când desenezi sprâncenele, încearcă să le întinzi până la tâmple.

Pentru un efect și mai de întinerire, încearcă mereu să reduci distanța de la nas până la buza superioară.

Aici se folosește tehnica măririi buzelor, când trec dincolo de conturul natural cu un creion în zona arcului lui Cupidon și în partea centrală a buzei inferioare.

Desigur, și alte puncte sunt importante în machiajul anti-îmbătrânire – fardul de obraz, designul ochilor și așa mai departe, dar prin simpla aplicare a tehnicilor de mai sus, vei arăta vizibil mai fresh.

În poză se observă clar cum modul de aplicare a machiajului poate influența aspectul unei doamne.

O mică notă: o tunsoare la nivelul bărbiei poate îngreuna ovalul feței. Așa că este mai bine ca unii să îndepărteze părul din această zonă.

Urmează acești pași și vei observa cu siguranță diferența.

Dar tu ce părere ai despre aceste sfaturi ? Care sunt secretele tale de îngrijire care te fac să arăți mai tânără vizual ? Așteptăm cu nerăbdare să aflăm părerea ta, așa că nu ezita să ne scrii în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !