4 moduri depășite, de vopsire a părului și 4 soluții de înlocuire

În fiecare an, tehnicile de vopsire a părului devin tot mai naturale. Pentru a fi în tendințe, ar fi bine să alegeți nuanțe complexe care să fie cât mai apropiate de tipul de culoare naturală. În acest material vă prezentăm 4 opțiuni de vopsire, învechite și vă oferim variante de înlocuirile.

1.Schimbați negrul ca cărbunele cărbune în ciocolată
Negrul profund vor strica aspectul oricărei femei. Datorită contrastului puternic cu pielea, face fața palidă, iar în acest context, acneea și ridurile se remarcă imediat. Pe vremuri, culoarea era iubită pentru luminozitatea sa, dar acum puteți face imaginea mai vizibilă cu alte culori.

Culoarea cea mai la modă pentru cele întunecate este, ciocolata. Cu această culoare a intrat supermodelul Bella Hadid pe podium. Ea și-a demonstrat părul superb, în timpul Săptămânii Modei din Paris.

2.Schimbați roșu aprins în cărămiziu
Roșul foc a fost popular la începutul anilor 2000. Apoi, multe femei și-au vopsit părul singure. Culoarea s-a dovedit a fi bogată și, cel mai important, fără tranziție de la rădăcini spre vârfuri.

În acest sezon, moda pentru anii 70 a revenit. Stiliștii s-au inspirat din filme despre vara pariziană, franțuzoaice în rochii roz și bronzul lor delicat. Chiar și filmările au fost realizate în lumină caldă și ceață.

3.Revopsiți firele galbene într-un blond natural
Părul galben este rezultatul iluminării nereușite. Mai devreme, când o femeie era disperată să îndepărteze galbenul de pe șuvițe, singura cale de ieșire era o culoare asemănătoare porumbului.

Acum este timpul culorilor calde, naturale. Toate vedetele de la Hollywood au ales o nuanță pe placul lor. Blake Lively este mândră de un blond ca grâul. Emma Stone a încercat culoarea mierii, la modă.

4.Schimbați rozul aprins cu un blond căpșuniu
Rozul este o culoare frumoasă. Stilistului de vedete Jacob Schwartz a spus că acum nu există o fată cu păr roz. Dar sunt sute de blonde!

Potrivit stilistului, blondul-căpșuniu este cea mai bună opțiune pentru cei care s-au săturat de clasică. Părul va fi în continuare blond, dar în același timp cu o nuanță jucăușă de roz.