4 modele de tunsori scurte, pe care le poartă femeile stilate de 60+

Vârsta de 60 de ani nu este un motiv pentru a renunța la o coafură elegantă, ci dimpotrivă, este timpul să schimbați ceva în imaginea voastră. Nu uitați: în primul rând, trebuie să vă concentrați asupra caracteristicilor naturale pentru a sublinia avantajele corpului și nu dezavantajele. Am selectat 4 tunsori scurte care vor transforma instantaneu o femeie 60+ într-o regină elegantă.

Carre până la bărbie
Carre este o tunsoare care nu s-a demodat niciodată. Se potrivește femeilor de absolut orice vârstă. Principalul lucru este să vă găsiți lungimea și să alegeți bretonul potrivit. Dacă sunteți amatoare de tunsori elegante, vă recomandăm să aruncați o privire mai atentă la un carre lung până la bărbie, care va arăta fresh și relevant pentru femeile adulte. Aici nici nu trebuie să petreceți mult timp coafând. Trebuie doar să uscați firele și părul este gata.

Dacă forma feței vă permite să faceți breton, atunci nu ezitați asupra acestui pas. Acest detaliu va adăuga finețe și farmec deosebit imaginii.

Tunsoarea bob cu breton
Un bob cu breton este o opțiune neobișnuită care nu poate fi observată atât de des pe străzi. Și păcat! Această coafură poate întineri vizual și masca unele riduri, mai ales dacă îi adăugați șuvițe alungite sau asimetrice. În plus, arată foarte elegant.

Cel mai bun mod de a coafa bobul este cu un pieptene și un uscător de păr. Începeți să vă uscați părul de la rădăcini, curbând capetele spre interior. Bretonul lung oblic sau asimetric va fi un plus pentru aspectul tău.

Pixie cu părul ridicat 
O tunsoare îndrăzneață pe care nu o decide orice femeie este un pixie cu părul ridicat-strâmb. Arată cu adevărat îndrăzneață, dar în același timp arată elegant! Doar fiți atente: această tunsoare va arăta bine dacă aveți o față îngrijită ovală sau ascuțită.

Pentru a ascunde bretonul, aveți nevoie de un agent de fixare special, cum ar fi mousse de coafare. Aplicați-l pe părul ușor umed, apoi începeți să periați fire, ridicându-le în sus și pieptănându-vă înapoi. Dacă este necesar, fixați coafura cu lac.

Pixie cu ceafă bombată și breton oblic
O tunsoare pixie cu ceafa bombată este tendința acestui sezon. Această coafură este conformă tendințelor modei din această toamnă și, de asemenea, va face imaginea mai grațioasă și mai proaspătă. Principalul lucru este să coafați corect părul din spatele capului cu un uscător de păr, ridicând firele de la rădăcini.