De ce fug bărbații de tine? 4 lucruri pe care bărbații le consideră respingătoare

Frumusețea este relativă și depinde de percepția fiecăruia din noi. Dar aspectul îngrijit este o chestiune de principiu. Nu poți fi frumoasă atât timp cât ești neîngrijită. Și invers. Poți să fii mai puțin frumoasă, dar dacă ești îngrijită, vei fi întotdeauna pe placul bărbaților. Iată 4 detalii pe care bărbații le consideră respingătoare.

1. Mâinile uscate

Bărbații nu mai sărută mâna unei doamne precum o făceau înainte, dar asta nu înseamnă că trebuie să le neglijezi. Mâinile trebuie să fie întotdeauna îngrijite. Din cele mai vechi timpuri mâinile moi și catifelate sunt asociate cu senzualitatea și delicatețea feminină. Iar cele uscate sunt considerate respingătoare. Și dacă înainte femeile munceau mult în câmp și n-aveau cum să aibă mâini îngrijite – pentru femeia modernă nu există justificări.

2. Părul pe picioare

Deși unii bărbați spun că nu le pasă dacă ai fire de păr pe picioare sau nu, rămâi vigilentă! Acest lucru nu îți adaugă feminitate. Părul pe picioare este asociat cu masculinitatea și vorbește despre o femeie care nu are grijă de corpul ei. În special firele negre, care ies în evidență.

3. Buzele crăpate

Buzele sunt foarte delicate și sensibile la acțiunea factorilor externi. Acestea au de suferit atât iarna, din cauza gerului și a vântului, cât și vara, din cauza aerului uscat. Iar pe deasupra, uneori le mai și mușcăm când suntem îngândurate sau hiper emoționate. Prin urmare, scapă de obiceiurile dăunătoare, indiferent dacă e vorba de mușcatul buzelor sau de fumat și oferă-le buzelor tale grija pe care o merită.

4. Machiajul care curge

Un make-up bun îți oferă mai multă încredere în propria persoană și te ajută să te simți frumoasă. Dar numai un make-up bun. Iar un machiaj bun înseamnă în primul rând un machiaj rezistent, care nu te dă de gol la primul pericol. Nu economisi pe rimel, ruj și fond de ten. În caz contrar, te vei transforma într-o victimă a propriei lăcomii.

Citește și: Puterea machiajului: Dovada că orice femeie se poate transforma în regină!