4 idei de unghii scurte, la modă în acest sezon

Mâinile îngrijite sunt un indicator al feminității. Este suficient să te uiți la mâinile unei femei pentru a înțelege care este atitudinea acesteia față de propria persoană și care este statutul ei. În fiecare an, designerii contemporani dezvoltă idei noi pentru designul unghiilor. Ornamentarea unghiilor este asemănătoare cu o artă. Cea mai populară manichiură se consideră cea franceză.

Acest tip de design al unghiilor este la modă de câteva decenii. Popularitatea manichiurii „french” se datorează aspectului universal și clasic. Manichiura franceză este potrivită atât pentru unghiile lungi, cât și pentru cele scurte. Unghiile în stil francez se potrivesc la orice ținută. Arată bine atât în combinație cu un costum de afaceri, cât și cu o rochie de seară sau blugi.

Înainte de a face o manichiură, trebuie să alegeți forma unghiilor

Forma poate fi pătrat, rotund, în formă de migdale sau oval. Pentru doamnele cu degetele lungi, forma pătrată a unghiilor este ideală. Pentru a preveni agățarea colțurilor unghiilor de lucruri, forma poate fi ușor îndreptată prin rotunjirea colțurilor. Multe femei lucrează în afaceri cu produse alimentare, unde unghiile lungi sunt strict interzise. În acest caz, forma ovală a unghiilor scurte va fi cea mai potrivită.

Particularitatea versiunii clasice a manichiurii franceze rezidă în conbinația de culori roz și alb. Acest tandem oferă unghiilor tale un aspect elegant și natural. Culoarea de bază este roz, iar alb se aplică pe vârful unghiilor.

Versiunea modernă a manichiurii franceze presupune un design diferit ca formă a unghiei. Vârful unghiei poate fi vopsit în orice altă nuanță.

Tendințele acestui sezon sunt unghiile french ascuțite. Această formă este potrivită pentru o imagine îndrăzneață. Unghiile ascuțite reprezintă manichiura ideală pentru petreceri și diverse evenimente de divertisment. Printre alte idei la modă sunt modelele florale. În majoritatea cazurilor, acest design este folosit primăvara și vara. Manichiura cu flori adaugă romantism și feminitate.

Desenele abstracte sunt în vogă. Cu cât este mai complex desenul, cu atât va arăta mai orginală manichiura. Pentru a realiza un astfel de model, aveți nevoie de o pensulă subțire și cunoștințe în desen. De exemplu, o manichiura french în stilul alb-negru ar arăta elegant.