4 culori ale părului care îmbătrânesc. Evită-le la maxim!

Nu există o culoare universală a părului. Unele femei sunt brunete toată viața, iar altele nu pot trăi fără buclele blonde. În tinerețe, totul este simplu: alegi o culoare pe placul tău și te bucuri.

Negrul profund – nu este pentru femeie cu pielea prea albă
Pentru tineri, negrul arată foarte impresionant. Absorbând toate culorile curcubeului, nuanța adaugă contrast imaginii. O femeie va arătă strălucitoare și îndrăzneață chiar și dacă își va desprinde părul. Dar odată cu vârsta, trucul nu mai funcționează. Buzele devin mai puțin saturate, roșeața apare pe obraji. Dacă aveți și o piele albă, atunci negru intens este contraindicat pentru voi. O astfel de vopsire va face o femeie cu pielea albă să arate ca o vrăjitoare.

Roșul și pielea aurie sunt incompatibile
Dacă pielea voastră este aurie și ochii căprui sau verzi, atunci roșu aprins după 30 de ani este contraindicat. Da, această culoare arată originală în tinerețe. Fata iese în evidență din mulțime și este de-a dreptul fantastică. Roșu aprins ne face pielea prea palidă și evidențiază toate ridurile.

Nuanțele cenușii vor îmbătrâni o piele deschisă
Dacă de fire aveți pielea deschisă la culoare și ochii albaștri, atunci părul alb-cenușiu nu este cu siguranță opțiunea cea bună. Culoarea se va îmbina cu tonul pielii, făcându-l și mai palid, iar machiajul va arăta prea caraghios.

Cu toate acestea, nu ar trebui să renunți la blond. Încercați doar să înlocuiți nuanțele cu altele mai calde.

Maro deschis nu este potrivit pentru pielea măslinie
Pentru proprietarii de piele măslinie și ochii de culori mai reci, culorile mai complicate sunt cele mai potrivite. Faptul este că contrastul pielii și părului devin mai puțin pronunțate odată cu vârsta. Prin urmare, un maro deschis natural, vă vor face mai palide și mai bătrâne din punct de vedere vizual.