4 coafuri spectaculoase pe care le poți face fără a apela la coafor: ne inspirăm de la vedete

Chiar dacă ți-ai planificat de multă vreme toate ținutele pentru vacanță, totuși apare o întrebare importantă: ce să faci cu părul tău? În cele mai multe cazuri, pregătirile de dinainte de vacanță și frământările sunt încă puțin stresante, iar de sărbători nu este suficient timp pentru coafuri complexe. Da, iar structurile complicate ale buclelor sunt de mult demodate. Aceste opțiuni de coafură pe care vrem să vi le prezentăm mai jos sunt ideale dacă ai puțin timp la dispoziție pentru a te pregăti sau pur și simplu nu vrei să te complici.

1. Păr scurt

Femeile norocoase cu tunsori scurte zâmbesc relaxate, privind agitația cu coafuri ale proprietarelor de păr lung. Tot ce trebuie să facă este să-și spele părul și să coafeze tunsoarea folosind produsele de styling obișnuite.

Există întotdeauna mai puțin timp pentru a ne pregăti pentru un eveniment decât ne-am dori. Așadar, recomandarea: spală-ți parul dimineața, astfel încât să scapi de stres pentru seară, iar apoi trebuie doar să îți aranjezi părul.

Alternativ, părul scurt poate fi pieptănat înapoi și fixat cu fixativ. Șuvițele separate pot fi distinse folosind argilă specială pentru coafare sau ceară de gel.

2. Lungimea medie

În aranjarea acestei lungimi, există puține opțiuni pentru o aranjare fără a apela la stiliști. Dacă părul nu este prea luxuriant din fire, atunci alegeți un șampon și un balsam pentru a crește volumul în dimineața sărbătorii.

Pentru coafare, asigurați-vă că vă uscați părul cu o perie rotundă, astfel încât să fie voluminos, dar neted, cu vârfurile ondulate. Pentru a face acest lucru, utilizați metoda clasică de uscare cu suflarea: mai întâi, ridicați părul de la rădăcini și direcționați fluxul de aer de jos în sus către rădăcinile părului. Apoi trageți șuvița în jurul periei și direcționați duza uscătorului de aer spre vârfurile părului. De asemenea, puteți lua o perie electrică rotundă, va fi mult mai rapidă.

Dacă capetele părului încă nu pot fi răsucite frumos spre interior, este în regulă. Principalul lucru este să dai părului puțin volum la rădăcini, iar machiajul, bijuteriile și o ținută festivă vor aduce imaginea la perfecțiune.

Dacă știi să manevrezi cu îndemânare fierul de călcat, poți da șuvițelor un plus de netezime și poți fixa stilul cu un nor ușor de lac.

3. Părul lung cu textură ondulată

Cea mai ușoară opțiune pentru lungimea sub umăr este părul curat, cu volum ușor și șuvițe ușor ondulate. Norocoase sunt cele care au părul cu textură ondulată. Rămâne doar să piepteni ușor rădăcinile la coroană și să aranjezi frumos firele cu lac.

O coafură simplă cu o despărțire dreaptă va sublinia ochii și pomeții. Dacă există lumini ușoare în păr, atunci coafura va arăta plină de viață și fără stiluri complicate.

Proprietarele unui păr voluminos și dens vor trebui să încerce să netezească puțin capul. În acest caz, o despărțire laterală va fi bună. O coafură cu părul ridicat de pe frunte arată mai solemnă.

Cu ajutorul plăcii, poți face bucle mari la modă care cad din față în lateral. Dacă nu există o placă, atunci poți face ceva similar cu ajutorul unor bigudiurilor mari Velcro.

Manipularea cu pricepere a unui ondulator conic va ajuta, de asemenea, la realizarea de bucle ușoare. Buclele trebuie pieptănate pentru ca părul să pară mai natural și mai viu.

4. Părul strâns într-o coafură

Este la fel de ușor ca decojirea perelor: poți obține o coafură atât de la modă cu un efort minim. Adună părul curat într-un coc liber, desparte șuvițele de pe frunte și aranjează-le pe părțile laterale ale feței într-o despărțire dreaptă. Puțină îndemânare, lac, iar coafura este gata.

Coafura clasică pentru păr cu șuvițe eliberate de pe față. Pentru această coafură, trebuie să înfășori părul, astfel încât șuvițele de lângă față să cadă frumos într-o parte. Într-o astfel de coafură, este importantă o ușoară neglijență.

Mai jos vezi o altă coafură pe care oricine a încercat-o acasă. Pentru aceasta ai nevoie de o lungime suficientă a părului.

Coafura clasică elegantă într-un coc strâns în mijloc. Dacă trăsăturile feței nu sunt mari, atunci o soluție grozavă de coafură ar fi să dai puțin volum înainte de coafare.

Și coafura fără despărțire este întotdeauna relevantă, deschizând complet fața pentru a arăta un decolteu frumos, accesorii elegante, machiaj de seară și ochi strălucitori.

Dar tu pe care dintre aceste tunsori le-ai alege ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor !