30 idei de manichiură de toamnă pentru unghiile scurte

În ultimii ani, au apărut un număr mare de modele elegante pentru unghiile scurte. Fashionistele nu se pot decide ușor atunci când aleg un decor pe care maeștrii de unghii le oferă.

Acest articol este dedicat ideilor elegante de manichiura de toamnă pentru unghiile scurte.

Tendințele de toamnă – manichiură pentru unghii scurte în 2020:
– nuanțe nud (culori pastelate delicate) + decor minim;
– culori naturale naturale;
– folie de transfer (elemente de aur și argint);
– modele geometrice (forme, dungi, picături, siluete).

Manichiură nude

Manichiura nude în 2020 este foarte populară. Nuanțele delicate și nobile vor da grație și rafinament unghiilor tale. De asemenea, această manichiură arată scump și bogat, nuanțele de nude sunt adesea completate cu pietre, pictură, scris și alte tehnici la modă.

Design și decor pentru o manichiură de toamnă

La apogeul modei în 2020 este tema toamnei. Imaginile cu păsări, frunze, flori, copaci, umbrele și alte subiecte de toamnă sunt foarte populare în design.

Foliile de transfer în manichiura de toamnă

Manichiura cu folie a fost mult timp în tendință, dar toamna aceasta este deosebit de populară. Pentru unghiile scurte, folia este ideală. Acest decor poate fi folosit pe mai multe unghii, sau să se concentreze pe una sau două unghii. Acest design arată minunat, inclusiv, și pe toate unghiile.

Formele geometrice în manichiura de toamnă

Geometria nu se demodează din industria unghiilor. Multe femei sunt foarte pasionate de acest gen de modele. Meșterul de unghii desenează pe unghii figuri, dungi, picături, siluete. Modelele geometrice pot fi realizate prin tehnici precum vopsirea cu vopsele speciale sau lacuri cu gel, stamping, autocolante sau alte tipuri de decor. Este mai bine să decorezi una sau două unghii cu un astfel de design, de altfel manichiura poate deveni foarte încărcată.

Mai jos sunt și mai multe modele, de la care să te inspiri pentru manichiura ta.