3 tipuri de tunsori bob care scot la iveală frumusețea și puterea interioară a fiecărei femei: încearcă-le și tu !

Tunsoarea bob nu se va demoda niciodată. Este o tunsoare universală, care a câștigat de multă vreme reputația unei coafuri ideale pentru o femeie deosebită: modestă, reținută și cu bune maniere. În plus, părul scurt al unei femei este identificat cu un caracter puternic și o minte rece.

Astăzi vă arătăm 3 tunsori bob purtate de eroinele unor filme celebre – timide de fire, dar puternice în interior.

1. Bob Carre cu breton ”pe picior”

În filmul francez „Amelie”, Audrey Tautou joacă rolul unei fete timide. Cu toate acestea, este bună la suflet și foarte intuitivă. Ea poartă numele de Amelie Poulin, visează să întâlnească dragostea adevărată și să trăiască cu ea toată viața. Scenariștii au portretizat-o pe eroina naivă, modestă și prietenoasă în așa fel încât să fie imposibil să-i uiți imaginea. Un bob carre cu breton ”pe picior” este cartea de vizită a lui Amelie. Tunsoarea arată cu adevărat extraordinar, dar în același timp reținută, ceea ce subliniază puritatea personajului principal al filmului francez.

2. Bob clasic cu o despărțire laterală

Jacqueline Kennedy este o femeie care a fost urmărită de paparazzi toată viața. Așa că statutul o obliga pe Jackie să se comporte cu reținere, cu modestie și cu maniere.

Imaginea vizuală a lui Jacqueline din film corespunde și titlului de prima doamnă a Americii. Deci, în filmul „Jackie”, scenariștii și regizorii i-au ales o tunsoare universală, dar feminină lui Natalie Portman – un bob clasic cu o despărțire laterală. Arată puțin mai interesant decât versiunea clasică și poate fi aranjat în diferite moduri. Dacă îți place să-ți schimbi coafura, nu ezita să alegi această opțiune de carre.

3. Bob ultrascurt cu breton lung

Prințesa Diana a fost o femeie legendară care a știut întotdeauna să se mențină în public. Era sinceră și binevoitoare cu supușii ei, strictă, dar corectă cu servitorii și știa să se prezinte. Modestia și manierele au jucat un rol important în percepția asupra Lady Dee de către societate.

Ce tunsoare a purtat actrița care a jucat-o pe Diana în film? Desigur, carre. Dar nu cel obișnuit cu despărțire uniformă și breton gros, dar mai original. Atfel, bretonul lui Lady Dee a fost întotdeauna lăsat lung și pieptănat într-o parte și ușor despărțit în lateral. Tunsoarea a adăugat dinamism imaginii ei și a accentuat forma feței acesteia, conferind unicitate trăsăturilor acesteia.

Dar tu ai opta pentru o astfel de tunsoare ? Așteptăm răspunsurile tale în comentarii ! De asemenea, dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să -l distribui și prietenilor !