3 obiceiuri ale femeii care arată mai tânără decât vârsta ei reală! Respectă-le și tu!

Orice femeie își poate ascunde adevărata vârstă fără cheltuieli suplimentare. Nu trebuie decât să dezvolți unele obiceiuri utile.

Bătrânețea este un mit și ne putem menține cu ușurință atractivitatea cu o îngrijire minimă. Iată ce obiceiuri de frumusețe ar trebui să intre stabil în viața noastră până la vârsta de 30-40 de ani:

1.Dormi suficient

Somnul normal și suficient ajută la încetinirea procesului de îmbătrânire. De asemenea, somnul adecvat previne deshidratarea și favorizează producerea de colagen. Pielea devine mai fermă și mai elastică, tenul este uniform. Fluxul de sânge crește în timpul odihnei, ceea ce îmbunătățește semnificativ culoarea pielii.

Somnul sănătos ajută la prevenirea cearcănelor și pungilor de sub ochi. După odihnă, celulelor pielii le este furnizată cantitatea necesară de oxigen și procesele metabolice se îmbunătățesc. Lipsa odihnei nocturne afectează în mod deosebit persoanele a căror paloare a pielii este cauzată de predispoziția ereditară sau insuficiența de melanină.

2.Ai grijă la menținerea posturii

În corpul nostru, toți mușchii sunt interconectați. Prin urmare, orice tulburări de postură provoacă modificări negative, inclusiv pe față. Cea de-a doua bărbie apare ca urmare a umerilor ridicați și a gâtului retras, ridurile din jurul gurii apar atunci cnd umerii sunt strânși, pieptul lăsat contribuie la dezvoltarea pliurilor nazolabiale, iar ridurile din jurul ochilor sunt rezultatul suprasolicitării mușchilor feselor.

În cazul problemelor cu postura, nicio procedură cosmetică nu va da un rezultat sau acesta va fi de scurtă durată. Dacă astfel de schimbări deja te-au afectat, ar trebui să îți începi dimineața cu exerciții speciale. De asemenea, poți opta pentru un corector de postură.

3.Bea apă după cafea

În cafenelele decente cafeaua este întotdeauna servită cu un pahar cu apă. Această tradiție a venit din Orientul antic și s-a păstrat datorită semnificației sale practice. Cafea trebuie băută cu apă și nu numai pentru a-i savura pe deplin gustul. Cert este că, având un efect diuretic, băutura elimină lichidul din organism.

Consumul frecvent duce la consecințe precum față obosită, pungi și cercăne sub ochi, piele uscată, celulită în zona coapselor.

Un pahar cu apă după o ceașcă de cafea ajută la recăpătarea lichidului pierdut și împiedică dezvoltarea proceselor negative pentru piele. De asemenea, apa îți va proteja smalțul dinților de pigmentul conținut în boabele de cafea. Și dinții tăi își vor păstra albul mai mult timp.