27 de idei de tunsori de păr scurt care sunt mereu în vogă

Orice femeie dorește să devină din ce în ce mai frumoasă, să arate mereu impecabil și să atragă privirile celor din jur. Însă multe doamne nu știu exact de unde să înceapă transformarea, în timp ce altele se tem de schimbare.

Se spune de obicei că majoritatea femeilor apelează la schimbări în ceea ce privește părul, după o despărțire: fie că e vorba de o nouă tunsoare, o nouă coafură sau schimbarea culorii părului.

Psihologul Dr. Hole e de părere că:  „Dacă o femeie simte că despărțirea este legată de atributele sale fizice și de frumusețe, poate apela la schimbarea culorii părului, pentru ca, în ochii săi cel puțin, să-și sporească gradul de seducție și sex-appeal. Sau pentru a o face să arate mai tânără.”

Cu toate astea nu e neapărat ca o femeie să treacă printr-un divorț sau despărțire pentru a face o schimbare. Unele dintre doamne pur și simplu se respectă și vor să facă mereu o schimbare pentru a ieși din rutină.

Oricum, concluzia este că o aranjare sau o coafură potrivită ne poate crește semnificativ încrederea în sine.

Dacă sunteți încă în dubiu și nu sunteți sigură dacă aveți nevoie de o schimbare de look, freză, atunci acest articol este pentru tine. Aici avem 27 de idei minunate care vă vor inspira să vă transformați în bine. Printre aceste fotografii veți găși cu siguranță o coafură potrivită stilului dumneavoastră.