21 modele de tunsori la modă în 2021: Cele mai noi tendințe pentru păr scurt, mediu și lung!

O tunsoare stilată dă tonul întregii ținute. Fără un păr îngrijit și coafat, chiar și cea mai la modă și atent gândită ținută va arăta deplasat și caraghios. Părul este arma și armura fiecărei femei. O tunsoare la modă, potrivită cu tipul feței, forma părului, tonalitatea pielii și imaginea în ansamblu te poate transforma într-o adevărată vedetă. Prin urmare, îți propunem să-ți iei doza de inspirație și să-ți faci o programare la coafor, pentru că vara promite să fie de neuitat!

Cele mai frumoase tunsori 2021

Tunsoarea carre păr mediu

O tunsoare carre pentru păr mediu arată proaspăt, feminin și elegant pe orice femeie. Coafura îți va scoate în evidență senzualitatea și firea romantică. Aceasta poate fi cu sau fără breton, simetrică sau asimetrică, până la umeri sau până la bărbie. Indiferent de stilul ales, fii sigură că vei fi întotdeauna în centrul atenției.

Părul nițel deranjat încadrează perfect ovalul feței, întinerește chipul și adaugă prospețime întregului look. Tunsoarea este ușor de coafat și se potrivește femeilor cu păr subțire și rar, atât pentru păr drept, cât și pentru păr ondulat.

Tunsoarea mullet femei

O coafură întâlnită tot mai rar în prezent, dar care a fost foarte populară la mijlocul anilor 80′ și care merită o a doua șansă în 2021, mai ales că stilul a fost reinventat. Principiul de bază e simplu: șuvițe scurte în față și lungi la spate. În rest, totul rămâne la discreția ta.

O astfel de tunsoare arată romantic, neobișnuit și autentic. Printre zecile de tunsori la modă în 2021, tunsoarea mullet la sigur iese în evidență prin naturalețea, simplitatea și feminitatea sa.

Tunsoare pixie cu breton

Tunsoarea pixie este practică, versatilă, universală și foarte ușor de coafat. Aproape că nu trebuie să o coafezi. Această se potrivește femeilor cu păr subțire și rar, deoarece asigură părului volum la rădăcină și arată cât se poate de îngrijit. Soluția ideală pentru doamnele care vor să arate neobișnuit, dar nu au timp pentru aranjarea coafurii.

Tunsoarea pixie îți va da un plus de îndrăzneală, dârzenie și rafinament feminin, în același timp. Și da, în pofida aparențelor, aceasta poate arăta romantic. Aruncă o privire la modelele de mai jos și te vei convinge de acest lucru.

Tunsoare băiețească la femei

Din păcate sau din fericire, granița dintre tunsori bărbătești și tunsori pentru femei se estompează pe zi ce trece. Cel puțin, pentru cele din urmă, care pot să poarte o tunsoare foarte scurtă în stil băiețesc fără să-și piardă din eleganță și feminitate.

O astfel de tunsoare arată modern, proaspăt și e o opțiune ideală pentru fetele hotărâte și obraznice. Aceasta va adăuga o notă de îndrăzneală și senzualitate rece chipului tău, dar fără să arăți sever.

Modele de tunsori cu breton

Coafurile cu breton sunt bune prin faptul că maschează imperfecțiunile feței, de exemplu fruntea lată, ridurile sau acneea. În plus, o tunsoare cu breton nu se demodează niciodată, acesta fiind un atribut al stilului și feminității.

Bretonul e cea mai simplă modalitate de a-ți împrospăta coafura și întregul aspect, fără a recurge la schimbări radicale. În acest an sunt la modă tranzițiile netede și bretoanele originale.

Tunsoare pentru păr ondulat

Buclele te vor transforma într-o femeie romantică, îndrăzneață și plină de viață. Dacă ai părul drept, poți obține un efect similar apelând la coafor. Părul creț este mai greu de îngrijit, dar și efectul coafurii asupra celor din jur este mai pronunțat. Toată lumea adoră femeile cu păr ondulat, dacă acesta este bine îngrijit.

Modele de tunsori păr lung

Adevărul e că atunci când alegem o coafură, fiecare detaliu contează, începând cu forma feței și terminând cu tenul și nuanța părului, astfel încât unora le stă mai bine cu tunsori scurte, iar altora cu tunsori lungi. Iar norocoasele care se pot lăuda cu un păr lung, voluminos, strălucitor și îngrijit pot fi sigure că vor arăta întotdeauna elegant, indiferent de stil și coafură.

Indiferent de tunsoarea pe care o alegi, nu uita că frumusețea vine, mai întâi de toate, din interior.

Citește și: 100 Modele de tunsori par mediu la moda pentru femei 2021-2022