20 de sfaturi scurte, ca să îți schimbi aspectul și viața în doar 10 zile!

Folosește aceste recomandări pentru a-ți aduce corpul într-o stare excelentă foarte rapid. Sunt niște acțiuni simple, iar rezultatul este vizibil practic imediat.

1.Mergi la stomatolog și tratează-ți toți dinții. Dacă nu ai nevoie de tratament, atunci efectuează o curățare profesională.

2.Spală-te pe dinți mai des, după fiecare gustare, nu doar dimineața și seara. Timp de 10 zile vei reuși să înlături o parte din petele de pe dinți și respirația va avea un miros mai plăcut.

3.Nu consuma alcool. Zece zile sunt suficiente pentru a elimina alcoolul din sânge. Vei reuși să scapi de umflături și pungile de sub ochi.

4.Renunță la sare. Pentru început, nu mai cumpăra gustrile sărate. Sarea reține apa în organism.

5.În fiecare zi, întoarce-te de la serviciu pe jos, astfel încât să mergi pe jos cel puțin 40 de minute. Dacă preferi să alergi, atunci fă-o nu în sală, ci la aer liber. Plimbările îți vor îmbunătăți culoarea pielii, bronzul ușor îți va ascunde micile imperfecțiuni ale tenului.

6.Începe să folosești șervețele de unică folosință pentru față în loc de prosopul obișnuit, mai ales dacă ai probleme legate de piele. Deja după 10 zile vei observa rezultatul pozitiv.

7.Dormi câte 7 – 8 ore. Dacă nu poți dormi atât de mult, doar stai culcat, însă nu te uita în telefon și nu citi. Meditează, fă planuri, visează, dar încearcă să te relaxezi și să te odihnești.

8.Începe să faci gimnastică în fiecare dimineață. Încearcă să îți pui scopul – pentru 10 zile. Vei observa diferența și după asta vei decide – să continui sau nu.

9.Începe să mănânci mai des. Împarte porțiile și mănâncă de 6-7 ori pe zi. Cantitatea de mâncare va rămâne aceeași, dar deja după 10 zile vei vedea, că poți să reduci porțiile, pentru că simți că ai nevoie de mai puțină mâncare.

10.Mergi la coafor și fă o schimbare neplanificată de look.

11.Fă curățenie generală în casă, pentru a înlătura praful din toate colțurile. Îți va fi mai ușor să respiri și mai plăcut să dormi.

12.Dimineața, fă duș răcoritor pentru a-ți trezi vasele sanguine.

13.În fiecare zi, sună unul din prieteni, cu care nu ai comunicat de mult. Emoțiile pozitive te vor ajuta să zâmbești mai des.

14.Începe să îți menții spatele drept. Cumpără un corset special, mai ales dacă uiți de postură în timpul zilei.

15.Repară, curăță și prelucreză toate perechile de încălțăminte, pentru ca acestea să fie în stare ideală.

16.Fă ordine în garderobă și poartă tot ce ai mai bun în aceste 10 zile. Iar ceea ce nu mai porți de mult, donează. Se spune că faptele bune ne înfrumusețează nu mai puțin decât hainele.

17.În fiecare seară, privește o comedie bună, pentru a primi o doză de endorfine. Asta te va ajuta să zâmbești și să te simți mai energic.

18.Ia masa la un restaurant, în compania unor oameni plăcuți și pozitivi.

19.Ia un curs de masaj de zece zile, dar nu relaxant, ci terapeutic pentru a-ți ajuta spatele și mușchii întregului corp să funcționeze și să arate mai bine.

20.Renunță la televizor pentru 10 zile, fă excepție doar pentru comedii.