20 de lucrări uimitoare ale unui stilist: și-a încurajat clientele să renunțe la vopseaua de păr și să accepte părul lor cărunt !

Când vine vorba de părul gri, multe doamne aleg să-l ascundă folosind vopseaua. Cu toate acestea, vopsirea părului necesită mult timp și este costisitoare, deoarece are nevoie de retușuri destul de frecvente. De aceea, îmbrățișarea culorii naturale a părului este adesea cea mai sensibilă opțiune – iar stilistul Jack Martin vrea să încurajeze femeile să facă exact asta.

Stilistul împărtășește în mod regulat transformările incredibile ale părului gri pe care le face clientelor sale, iar rezultatele sunt pur și simplu uimitoare. Poți vedea operele acestui magician, în pozele de mai jos.

#1

„Unele doamne au părul gri în jurul liniei părului din față, precum are și această clientă frumoasă a mea. Tot ce trebuie să facem în acest caz, este să alegem o culoare a părului care se va potrivi cu rădăcinile gri și cu restul lungimii părului într-un mod artistic. Această metodă nu ar trebui să ia foarte mult timp. Aproximativ 3-4 ore și clienta va pleca foarte fericită.”

#2

„Această clientă superbă a venit să mă vadă din Salt Lake City. Are părul natural roșu și și-a vopsit părul în roșu de ani de zile. În momentul în care a început să încărunțească, a vrut să îmbrățișeze griul și să nu-și mai vopsească părul complet. Am încercat să-i vopsesc părul într-un blond argintiu ca să se potrivească cu modelul rădăcinilor și, după cum vedeți în fotografii, arată uimitor de frumoasă.”

#3

#4

„Mulți oameni se întreabă de ce nu coafez părul pentru fotografia de după. Îmi place ca după, aranjarea să fie simplă, naturală, ceva ce clienta o poate face acasă. Sunt un mare fan al periei rotunde, nu al ondulatorului sau al plăcii.

Dacă stăpânești bine pensula rotundă, poți face minuni cu părul tău. Am convins o mulțime de cliente să treacă de la unelte care ard părul, la o perie rotundă simplă și un uscător. Astfel, părul lor se simte mult mai sănătos și culoarea acestuia rămâne mai mult timp proaspătă. Dacă trebuie să utilizezi vreodată unelte fierbinți, asigură-te că utilizezi un agent de protecție împotriva căldurii și redu setările de căldură la mai puțin de 350 grade.”

#5

„Mulți oameni, stiliști și clienți îmi cer mereu să postez o fotografie cu transformările mele argintii după câteva săptămâni sau luni. Această clientă frumoasă a venit la mine pentru o transformare argintie acum trei luni în urmă, apoi a revenit săptămâna trecută pentru tonare și scurtare. Clienta este extrem de mulțumită de felul în care se ține culoarea. Acesta arăta foarte natural și nu se vede nicio linie de demarcație între rădăcinile ei naturale și restul părului la care am lucrat anterior.

A primit o mulțime de complimente! Aceasta a urmat cu atenție toți pașii de întreținere pe care i-am cerut-o să-i facă. Trebuia să folosească șampon cu toner violet. De asemenea trebuia să elimine din rutina ei zilnică folosirea instrumentelor fierbinți de aranjare a părului. De asemenea, trebuia să folosească o mască reparatoare profundă o dată pe săptămână. ”

#6

#7

#8

„Această clientă frumoasă a venit să mă vadă din Seattle, Washington. Nu mă așteptam ca părul ei să fie de un maro închis la nivelul 4. Când am făcut consultația prin mesaj, părul ei părea mai deschis.”

#9

„Această frumoasă clientă a venit la mine din Scottsdale AZ, căutând culoarea alb-argintie pentru a se potrivi cu rădăcinile ei albe naturale, astfel încât să nu își mai vopsească părul de culoare închisă. Am lucrat la această coafură timp de 8 ore.
Am început procesul lung prin tăierea a aproximativ 2 inch din lungime și i-am oferit forma unui bob stratificat.

Apoi am început să o vopsesc, îndepărtând vopseaua artificială. Am decolorat tot capul începând de unde ii pornesc rădăcinile gri în folii. Acest proces se face prin luarea de secțiuni foarte subțiri folosind decolorant timp de 4 ore. După o oră și jumătate am redeschis fiecare folie și am reaplicat un nou amestec de decolorant pe zonele calde, până am ajuns la cel mai deschis blond pal. După care am clătit părul și l-am tonifiat timp de 30 de minute. Au urmat ultimele etape: spălarea cu șampon, clătirea și aranjarea cu o perie rotundă.”

#10

Această frumoasă clientă avea părul aproape negru, cu o mulțime de zone deteriorate din cauza vopsirilor anterioare neprofesioniste.

#11

#12

De la un Balayage cald de maro alamă, până la blond cenușiu.

#13

„Pentru această transformare frumoasă, am folosit @schwarzkopfusa blondMe bond enforcer lightener cu 20 vol. Am luat secțiuni foarte subțiri și transparente în folii, lăsând rădăcinile naturale neatinse. După aproximativ 75 de minute, am pregătit un alt amestec proaspăt de decolorant și am reaplicat pe zonele calde încăpățânate până când am obținut un lift uniform blond galben pal nivel 10. După care am clătit părul ți l-am tonifiat.”

#14

#15

„Această frumoasă clientă a condus din Arizona pentru o transformare completă. Pentru această transformare, am început prin a tăia părul și a-l stratifica, pentru a-l pregăti pentru colorare. Apoi am folosit @schwarzkopfusa blondMe cu 20 de volum pentru a crea fire de balayage folosind o combinație de tehnică de pieptănare în spate. Apoi am separat firele și le-am introdus în folii și le0am lăsat așa până când am a ajuns la nivelul 10 blond pal. După care, părul a fost clătit cu tonerul blond tonifiatMe ice toner cu 7 vol. Acesta anulează toată nuanța galbenă a șuvițelor blonde. Timpul total pentru această transformare a fost de 6 ore.”

#16

#17

#18

„Această transformare a durat aproximativ 9 ore. Părul de dinainte era extrem de încăpățânat și fragil, dar cu răbdare, abilități și produse bune, am ajuns la un rezultat formidabil.”

#19

#20

„Această lucrare am finalizat-o în 6 ore. ”

Niște lucrări incredibil de frumoase. Tu ce părere ai ? Așteptăm răspunsurile tale în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !