20 de idei elegante de manichiură pentru unghii scurte

O manichiură de afaceri este esențială pentru femeile care își petrec cea mai mare parte a timpului la locul de muncă. Codul strict de îmbrăcăminte interzice utilizarea unor modele prea strălucitoare și extravagante, iar femeile doresc uneori să își exprime caracterul creativ și să adauge o notă de originalitate manichiurii lor. Lucrurile sunt mai dificile cu o lungime scurtă, deoarece este foarte dificil de a prelua un design modern și de afaceri în același timp. În acest articol am colectat idei creative pentru manichiură de afaceri pentru unghii scurte, care uimesc prin superioritatea și originalitatea lor.

instagram.com/bahtina_manikur

instagram.com/bahtina_manikur

instagram.com/ann4121

instagram.com/bahtina_manikur

https://www.instagram.com/irina_kapshuk.nails/

instagram.com/bahtina_manikur

instagram.com/bahtina_manikur

Manichiura de birou cu design grafic pentru unghii scurte 

Un design mai elegant, laconic și în același timp interesant nu poate fi ușor găsit. Liniile clare, diversele forme geometrice și detaliile artei de unghii fac posibilă întruchiparea oricărei fantezii, în timp ce manichiura va rămâne acceptabilă pentru un cod vestimentar strict.

https://www.instagram.com/irina_kapshuk.nails/

instagram.com/karamel_ka_130

https://www.instagram.com/irina_kapshuk.nails/

https://www.instagram.com/irina_kapshuk.nails/

https://www.instagram.com/creative_nails_studio/

https://www.instagram.com/creative_nails_studio/

instagram.com/bahtina_manikur

 

Manichiură de afaceri pentru unghii scurte cu temă florală

Diverse crenguțe, flori mici nu vor strica niciodată imaginea de afaceri a unei femei. Astfel de elemente, dimpotrivă, diversifică imaginea și îi adaugă o notă de tandrețe. Pentru ca manichiura să nu fie prea strălucitoare, meșterii de unghii folosesc negru sau alb pentru manichiura de afaceri. Folosind nuanțe tradiționale, manichiura va fi mai expresivă și în același timp strictă.

Manichiură „goală” pentru unghiilor scurte

Pe unghiile scurte, tehnica spațiului gol este foarte des utilizată. În primul rând, acest lucru va alungi vizual unghiile, iar în al doilea rând, designul va fi laconic și strict. Modele, crenguțe, dungi pot fi adăugate la partea transparentă a unghiei, iar restul pot fi decorate cu o nuanță monocromatică.

Pânză de păianjen – manichiură de afaceri la modă pentru unghiile scurte

Manichiura discretă pe pânză de păianjen este cea mai recentă tendință din industria unghiilor. Cu ajutorul profesionalismului maestrului, puteți decora unghiile scurte cu pânze de păianjen drăguțe, în timp ce pentru un cod vestimentar strict este mai bine să utilizați nuanțe calme și neutre de lac. Pânza de păianjen este, de asemenea, permisă să fie făcută într-o formă strălucitoare, un pic de sclipici nu va strica imaginea de afaceri a doamnei.

Design de marmură pentru o manichiură strictă pe unghiile scurte

Texturile sub forma unui model de pietre naturale câștigă în mod activ popularitate în rândul femeilor moderne de lux. Pentru un aspect de afaceri, un model elegant de marmură este cel mai potrivit, folosește tonuri calme: alb, roz și negru.

O manichiură de afaceri nu este doar un french albă familiar, ci și multe alte idei mai interesante. O manichiură strictă poate include modele elegante, elemente strălucitoare și multe altele, în timp ce unghiile scurte nu reprezintă un obstacol pentru designul original. Alege ideea cea mai potrivită și fii cea mai frumoasă și elegantă doamnă din colectivul tău.