16 lucrări MAGICE ale unui stilist: își ajută clientele să accepte și să-și iubească părul gri !

Părul gri provoacă frustrare și chiar panică în rândul multor femei. Găsirea unui păr gri pe podoaba capilară, este o tragedie a tragediilor! Multe doamne sunt stânjenite de acest lucru și încep să-și vopsească părul pentru a ascunde aceste fire de culoare gri.

Există însă un coafor al cărui clienți au abandonat definitiv această idee. Jack Martin vopsește părul femeilor într-o culoare naturală cenușie și le ajută să-și accepte și să-și iubească părul gri. Rezultatul este pur și simplu superb!

1. Zâmbetul de fericire spune mai multe decât rezultatul în sine

2. Unii clienți zboară la stilist, chiar și din alte state

3. Acel moment când părul gri nu îmbătrânește deloc

4. Transformă părul obișnuit în bucle luxoase

5. Spune adio petelor galbene

6. S-a transformat într-o adevărată divă de la Hollywood

7. Este mult mai plăcut din punct de vedere estetic decât vopsirea permanentă în negru.

8. Găsește-ți culoarea naturală

9. Această clientă a petrecut 9 ore pe scaunul stilistului

Colorarea complexă este un proces lung și laborios. Dar, privind rezultatul, putem recunoaște: s-a meritat.

10. Foarte elegant

11. Părul parcă din senin a devenit cu mult mai voluminos

12. Chiar este una și aceeași persoană

Apropo, multor persoane cu păr ondulat le este greu să-și accepte buclele. Dar cei care au făcut-o nu au regretat rezultatul!

13. Părul creț

14. O aranjare elegantă cu părul gri natural

15. Părul gri pe o tunsoare scurtă

16. Un rezultat excelent

Niște lucrări extraordinare ! „Este timpul să spargem stereotipul părului gri legat de bătrânețe”, spune Martin. „Părul gri este la fel de atractiv ca orice altă culoare de pe roata culorilor. Femeile sunt frumoase indiferent de culoarea părului pe care o poartă, frumusețea înseamnă cât de încrezătoare și inteligentă ești mai mult decât ceea ce porți.”

Nu a sfătuit niciodată unei cliente să treacă definitiv la gri. În schimb, pur și simplu împărtășește coafurile altor doamne ca exemple frumoase. „Pentru majoritatea transformărilor, am cliente care spun: „Wow Jack, aș fi vrut să fi făcut asta cu mult timp în urmă”,” spune el. „Unele doamne chiar plâng de fericire. Este un sentiment de fericire foarte amestecat.”

Ție care lucrare ți-a plăcut cel mai mult ? Așteptăm răspunsurile tale mai jos în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !