15 tunsori stilate pentru femeile aflate la vârsta înțelepciunii

Multe femei de vârsta a doua consideră că trendurile nu mai sunt pentru ele, că stilul pe care trebuie să-l urmeze în ceea ce privește vestimentația sau coafura este cel clasic, celelalte fiindu-le străine.

Această concepție este bineînțeles greșită, iar femeile trebuie să tindă să rămână stilate și moderne la orice vârstă s-ar afla.

Pixie

Această tunsoare nu pierde din popularitate – este comodă și stilată. În principiu, asta e tot de ce are nevoie o femeie trecută de 50 de ani. Datorită acestei tunsori, părul rar și subțire va căpăta volum, iar aspectul său va fi mult mai sănătos.

Pentru un look mai memorabil, alege și o nuanță de păr mai deosebită. Foarte avantajant este și bretonul asimetric. El corectează ovalul feței și reduce din vizibilitatea semnelor de îmbătrânire.

Bob – carre

Încă un trend al acestui an este combinația de tunsori bob și carre. Este perfectă pentru femeile care nu-și doresc schimbări radicale sau prea îndrăznețe. Tăiatura dreaptă, părul într-o singură nuanță subliniază eleganța și se potrivește pentru femeile de orice vârstă și statut. Este o tunsoare universală, așa că mai mult ca posibil că ți se va potrivi.

Și bobul clasic este o tunsoare îndrăgită de multe femei. Ea redă prospețime și este foarte practică. Cea mai populară variantă este cea asimetrică cu breton. Se potrivește atât doamnelor suple, cât și celor plus size. Bobul corectează ovalul feței și schimbările generate de vârstă.

La fel de importantă este nuanța de păr aleasă. Tehnicile moderne de vopsire joacă un rol hotărâtor. Balayage-ul la fel ca și alte tipuri de șuvițe sunt cele mai recomandate.

Aceste tunsori oferă volum și îmbunătățesc aspectul podoabei capilare printr-un plus de strălucire și vigurozitate.