15 tunsori moderne pentru femei de orice vârstă

Atunci când nu vrei să riști, alege tunsorile sigure. Dacă nu știai, există tunsori care se potrivesc tuturor femeilor indiferent de vârstă, statură, greutate, forma feței, a  nasului sau a ochilor. Nu contează nici culoarea sau structura părului, se potrivesc oricui.

În plus, aceste tunsori sunt în vogă în acest an.

Carre cu mașina de tuns

S-ar părea că e o tunsoare clasică demult știută, dar are un detaliu care o face modernă, stilată și minimalistă – tăiatura fixă, obținută cu ajutorul mașinii de tuns. Această tunsoare se potrivește pentru orice tip de păr. Deși s-ar părea că arată doar în varianta părului perfect drept, tunsoarea arată stilat și cu niște bucle lejere, un pic rebele.

Pixie este o tunsoare ultramodernă care rămâne pe primele poziții de câțiva ani. Această tunsoare stilată și rafinată va transforma părul fin, lipsit de viață într-o explozie de putere, curaj și expresie. Este tunsoarea care îți adaugă volum din contul firelor scurte și care scoate în evidență trăsăturile feței.

Tunsoarea „shaggy”

Poate e un termen nou pentru tine și e clar de ce, pentru că a apărut anul acesta printre celebrități și a devenit extrem de populară. De fapt, aceasta este o tunsoare cu breton alungit, bine filat care trece lejer în tunsoare. În plus, firele întregii coafuri sunt de diferite lungimi și un pic rebele. Shaggy nu este decât o tunsoare modernizată în scări, executată adesea pe păr scurt sau mediu.

Bob

Probabil, ar fi fost nefiresc dacă în această listă nu era și această tunsoare. Este în vogă de zeci de ani și nu cade de pe primele poziții după popularitate. Pentru a o personaliza, o poți completa cu un breton drept sau o poți realiza în varianta asimetrică.

Carre alungit în scări

Este cea mai sigură tunsoare din listă. Este minunată atât pentru femei în vârstă, cât și pentru adolescente. Este mijlocul de aur, care poate fi aranjat într-o varietate de moduri.