15 oameni îndrăzneți care și-au schimbat aspectul doar după o vizită la salon: inspiră-te și tu de la ei !

Găsirea unei coafuri care ți se potrivește poate fi un proces destul de dificil. Uneori trebuie să te întorci de la coafor de câteva ori în lacrimi înainte de a găsi un meșter cu mâini de aur. Și dacă ești deja disperată și vrei să-ți crești o împletitură până la talie, atunci nu te grăbi să renunți! Să luăm, de exemplu, Brian Hickman, care realizează tunsori extraordinare, adăugând la aspectul clienților săi exact ceea ce le lipsea.

Mai jos vei găsi 15 lucrări ale lui Brian Hickman, dovezi clare că o tunsoare poate schimba radical aspectul unei persoane.  Acesta postează regulat pe rețelele de socializare toate lucrările sale. Pe Instagram, are o comunitate de peste 70 mii de persoane care pur și simplu adoră ceea ce face el. Stilistul mai are și o platformă unde face tutoriale și își împărtășește secretele sale.

1. La astfel de schimbări nu este atât de ușor să te decizi

2. Când mai scurt este mai bine

3. Care este tunsoarea care se potrivește mai bine?

4. Cazul în care tunsoarea cu bucle se potrivește mai bine

5. Nu s-au schimbat multe, dar perspectiva este destul de diferită.

6. Buclele rebele au condimentat imaginea

7. Schimbări radicale

8. Un aspect și mai modern

9. Până și privirea a devenit mai îndrăzneață

10. Mult mai bine cu lungimea asta

11. Forma tunsorii s-a schimbat foarte mult

12. Nu există volum în plus

13. Aducând înapoi moda pentru mullet

14. Atunci când bretonul este o necesitate

15. Odată cu noua coafură, a venit și eleganța

Tunsoarea pe care o alegem ne poate schimba radical aspectul și chiar ne poate face să arătăm mult mai tinere, sau dimpotrivă. Specialiștii cunosc aceste lucru și atunci când dorim să ne punem trăsăturile frumoase în evidență, tot ceea ce trebuie să facem este să alegem o tunsoare și un machiaj care să ni se potrivească.

Astfel, o sesiune la un stilist profesionist, poate schimba radical atât înfățișarea unei persoane, cât și stima pe care o are pentru sine. În așa fel, începe să capete mai multă încredere în sine.

Dar tu ți-ai dori o nouă tunsoare ? Așteptăm răspunsul tău în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor!