Proaspăt și tineresc: 15 tunsori pentru păr scurt, la modă în 2021-2022!

Moda tunsorilor pentru păr scurt ia amploare. Nu e de mirare, deoarece aceste coafuri arată stilat, expresiv și contemporan. Și spre deosebire de tunsorile pentru păr lung, sunt mult mai ușor de coafat.

Tunsorile scurte adaugă prospețime și îndrăzneală unei femei și sunt numai bune pentru doamnele cu păr subțire și rar, care vor să fie în continuare stilate. Hai să vedem care sunt principalele tendințe ale acestui sezon.

Tunsori păr scurt pixie 2021

Tunsorile ultra scurte arată bine pe femeile cu trăsături pronunțate și expresive ale feței. Din fericire, astăzi femeile pot să poarte o tunsoare foarte scurtă, în stil băiețesc, fără să-și piardă din eleganță și feminitate. Dar nu uita de accesorii, care au rolul de a dilua imaginea și de a adăuga rafinament chipului tău.

O astfel de tunsoare arată modern, proaspăt, stilat și e opțiunea ideală pentru femeile hotărâte și obraznice. Aceasta va adăuga o notă de îndrăzneală și senzualitate rece chipului tău, dar fără să arăți sever.

Tunsori păr scurt cu breton

Pixie va adăuga prospețime și dârzenie chipului tău, dar fără să-ți știrbească din eleganță și feminitate. Aceasta are multe variații și poate fi adaptată în funcție de fața fiecărei femei. Dar îți recomandăm să atragi atenția la varianta cu breton.

O coafură pixie bob cu breton îți poate schimba spre bine întreaga imagine, pentru că ascunde ridurile de expresie, nivelează ovalul feței și conferă acesteia un aer îndrăzneț și provocator. Un adevărat cadou pentru o doamnă modernă, independentă și sigură de sine.

Tunsori bob păr scurt 2021

Dacă nu ești gata de schimbări radicale, poți apela la o soluție un pic mai conservatoare – coafura bob pentru păr scurt. Această tunsoare va adăuga volum părului tău, este ușor de coafat și arată deosebit de natural datorită stilului său nițel neglijent. Coafura bob e binevenită atât la birou, cât și în circumstanțe mai puțin formale.

Tunsoarea poate fi atât netedă, cât și neglijentă, atât cu breton, cât și fără, și se potrivește de minune atât femeilor tinere, cât și doamnelor în vârstă, care vor o frizură modernă. În plus, bobul e ușor de coafat, nu necesită corectări frecvente, arată natural și cât se poate de tineresc.

Tunsori carre păr scurt

Coafura carre este una din cele mai vechi tunsori din lume. Aceasta e numai bună pentru doamnele care vor să arate strict și elegant, dar nu sunt gata să-și facă o tunsoare foarte scurtă.

Ea are o groază de variante: cu breton sau fără breton, până la urechi sau până la gât, clasic sau în scări, pentru păr drept sau pentru păr ondulat. Variantele cu breton ascund bine ridurile și îți dau un aer îndrăzneț, iar cele fără breton descoperă fruntea, mută accentul pe ochi și te fac nespus de grațioasă și feminină.

Citește și: Un stilist din California își face clientele să se mândrească cu părul cărunt!