15 lucruri pe care un bărbat care se respectă nu le va purta niciodată!

Fiecare bărbat se îmbracă după bunul său plac. Nu există tabuuri sau standarde ce nu pot fi încălcate. La urma urmei, contează să te simți bine. Dar dacă nu-ți pasă deloc cum arăți, îți va fi mai greu să câștigi atenția femeilor și respectul celor din jur.

Zică lumea ce n-ar zice, haina în continuare îl face pe om. În general, nu-i atât de greu să arăți bine, dar sunt câteva piese vestimentare pe care ar fi mai bine să le ocolești, dacă îți pasă de imaginea ta și de retina celor care te înconjoară.

#1. Cămașă cu talie bombată

Un asemenea look e numai bun pentru gimnaziu, când mai îmbraci din cămășile fraților mai mari. Toți am trecut prin asta. Dar nu se cuvine unui bărbat matur să poarte cămașa în acest mod.

#2. Costum de mărimea greșită

Totodată, nu are rost să porți haine bune și, mai cu seamă, haine scumpe, dacă ele nu sunt adaptate la corpul tău. Orice haină, indiferent dacă e vorba de un costum sau un simplu tricou – trebuie să stea bine pe corp.

#3. Pantaloni de plajă mult prea largi 

Ăștia sunt ideali pentru un copil de 11 ani sau pentru un pensionar căruia nu îi mai pasă cum arată. Dar sub nici o formă pentru un bărbat aflat în floarea vârstei.

#4. Papuci cu găuri

Proaspăt, confortabil, deplasat. Deci nu, uită de această idee. Astfel de papuci sunt buni doar pentru pescuit și doar dacă stai cu picioarele în apă și nu te vede nimeni.

#5. Pantofi cu degete

Sună amuzant, dar pentru astfel de modele în continuare există cerere pe piață, în special în Asia. Sănătos? Probabil. Confortabil? Mă îndoiesc. Stilat? Cu siguranță nu!

#6. Tricouri cu tăietură în formă de V

Dacă vrei să-ți evidențiezi pieptul, umblă la bustul gol, în loc să porți un tricou feminin, cu o tăietură mai adâncă decât Groapa Marianelor.

#7. Tricouri cu imprimeuri care nu mai sunt amuzante

Nimeni nu are nevoie de un sex inspector pe plajă. De altfel, cu un astfel de tricou femeile te vor ocoli de la un kilometru.

#8. Pantaloni scurți care amintesc de o fustă

Vrei să porți pantaloni scurți, poartă pantaloni scurți. Orice model care se vinde pe plajă. Nu reinventa roata cu soluții extravagante.

#9. Sandale+ciorapi

Trebuie să fii tare de înger ca să ieși în lume încălțat în sandale demodate și șosete lungi. Jos pălăria pentru curaj și pentru uciderea bunului gust.

#10. Pantaloni capri bărbați

Dacă vrei să arăți ca mine la 12 ani – repetă această ținută. Nu există o cale mai simplă de a reveni în copilărie.

#11. Pantaloni scurți cu un milion de buzunare

Te-ai pornit la magazin sau la munte?

#12. Curele cu cleme

Nu, nu și iarăși nu. Legenda spune că cele mai întunecate cotloane ale iadului sunt rezervate celor care mai poartă astfel de modele. Nu mai suntem în 2001.

#13. Curea multifuncțională

Și totuși nimic nu se compară cu asta. Nu e o glumă. De fiecare dată când mă duc la mare, întâlnesc 5-6 astfel de indivizi.

#14. Pantofi cu vârf ascuțit

Cu ăștia poți să înțepi un om. Propun să-i înscriem în categoria armelor albe și să-i interzicem prin lege.

#15. Pălării din anii ’60

Încercarea de a o face pe romanticul purtând o astfel de pălărie e soldată eșecului din momentul în care o pui pe cap.

Citește și: Ce ai voie și NU ai voie să faci: 14 reguli de etichetă pentru femei și bărbați!