15 idei cum să porți pantalonii bej ca să strălucești în fiecare zi!

Moda pentru tot ce arată natural, firesc și laconic a făcut din pantalonii bej unul din cele mai râvnite articole vestimentare din garderoba femeii contemporane. Într-adevăr, aceștia arată cât se poate de feminin, elegant și actual. În plus, de regulă pantalonii bej sunt foarte confortabili și pot fi asociați cu orice ținută. Dar ca să fii sigură că nu vei da greș, am pregătit o listă scurtă de repere, care îți vor da o mână de ajutor la alegerea lor.

Ținute pantaloni bej

Există câteva reguli simple, care îți vor permite să arăți întotdeauna elegant și spectaculos, fără să depui mult efort:

– Pantalonii bej din satin sunt buni doar pentru ținute de seară. Aspectul catifelat și lucios al satinului arată pretențios și deplasat la lumina zilei;

– Nuanțele pastelate au un minus care nu trebuie neglijat. Acestea estompează imaginea și te fac să arăți mai palidă. Pentru a neutraliza efectul lor, îmbracă bluze sau pulovere mai închise ca tonalitate decât pantalonii. O jachetă de culoarea cafelei, un cardigan acvamarin sau un pulover caramel pot rezolva această problemă;

– Nu uita de machiaj. Nuanțele nude capătă expresivitate cu un machiaj viu și strălucitor;

Pantaloni bej talie înaltă

Pantalonii bej sunt un articol universal și versatil, prin urmare pot fi îmbinați literalmente cu orice piesă vestimentară din garderoba de baza a unei femei. Există o multitudine de variații inspirate a lor, ca formă, ton și textură, dar niciuna nu se compară cu pantalonii cu talie înaltă. Pe lângă faptul că te fac să pari mai zveltă, aceștia te vor face mai feminină și mai elegantă. În special atunci când talia este subliniată de o centură. Un astfel de model îmbină excelent stilul clasic cu cel contemporan.

Pantaloni largi bej

Pantalonii largi îmbină confortul cu eleganța. Aceștia se potrivesc tuturor femeilor, indiferent de vârstă sau siluetă. De regulă, sunt confecționați din țesături ușoare, moi, dar care țin bine forma și maschează imperfecțiunile picioarelor și ale taliei. De altfel, moda contemporană este foarte loială față de confortul unei femei și stilul sport se infiltrează încet în viața noastră de zi cu zi. Pantalonii bej în stil sport sunt o dovadă clară a acestui fenomen.

Pantaloni strânși jos damă

Oricât de confortabili ar fi pantalonii largi, niciodată nu vei convinge femeile cu picioare subțiri să renunțe la opusul acestora. Pantalonii strânși pot fi de lungime normală sau cu vedere la gleznă. Aceștia arată la locul lor atât la birou, cât și în stradă și pot fi asociați atât cu un pulover stilat, cât și cu o bluziță sau o cămașă.

Pantaloni bej damă asortare

Firește că totul depinde de model, stil, textură, tonalitate, dar există câteva combinații universale, care sunt întotdeauna câștigătoare:

– Orice model de pantaloni bej (cu excepția celor sport) arată impecabil dacă e completat cu o jachetă;

– Cu cât sunt mai strânși pantalonii, cu atât tocul ar trebui să fie mai înalt;

– Pantalonii bej cu vedere la gleznă fac pereche bună cu adidașii, mocasinii și slip-on-urile;

– Pantalonii clasici arată bine cu cardigane, jachete din piele și hanorace;

Pantalonii bej sunt un articol vestimentar universal, care se potrivește oricărei femei, indiferent de vârstă și stil. Dintr-o paletă atât de variată de modele, la sigur vei găsi modelul care ți se potrivește perfect.

Citește și: Pantaloni la modă în 2021-2022: 30 de modele superbe pentru toate gusturile!