15 dovezi clare a faptului că tunsoarea poate schimba totul, mai ales dacă aceasta este una scurtă !

Dacă îți lași părul să crească o perioadă mai lungă de timp și încerci să-l protejezi în toate modurile posibile, la un moment dat te poți sătura atât de mult de el, încât tunsorile pur și simplu nu pot fi evitate. Desigur, nu este un lucru neobișnuit ca oamenii să poarte părul lung toată viața lor adultă.

Dar adesea, vine un punct de cotitură când totuși îți dorești o schimbare. Femeile din articolul nostru au avut încredere în stilista Cristina Katsabina și s-au decis într-un final la o tunsoare scurtă, care le-a transformat într-un mod foarte vizibil!
Te invităm să admiri și tu munca fermecătoare a Cristinei și curajul de invidiat al clientelor sale!

1. Magie adevărată. Nu ai cum să te sporești în privința acestei afirmații.

2. Două tunsori, ambele scurte, dar forma este cu totul alta.

3. În sfârșit nu va mai fi nevoie de volum pentru o astfel de tunsoare scurtă !

4. Imaginea acestei doamne a devenit imediat una cu mult mai clară și îndrăzneață.

5. „Sunt lucrări care chiar și pentru mine reprezintă un miracol, în ciuda faptului că eu fac ca acesta să se întâmple”, spune Cristina.

6. „Dacă femeile poartă zilnic părul în coadă, atunci este clar faptul că acesta o încurcă. Astfel, aceste doamne nu au nevoie de un păr lung ”

7. Distanța mare care trebuie să o parcurgi până a ajunge la stilistul tău nu este un obstacol pentru o tunsoare scurtă.

Această doamnă a venit tocmai din Sankt Petersburg la Moscova pentru această tunsoare.

8. „Scopul era să scăpăm de culoarea vopsită a părului în schimbul nuanței naturale și să creăm o formă texturată și moale care i se va potrivi cu ușurință. ”

9. „ Adesea vin la mine și sirenele frumoase să scape de lungimea părului, pentru că imaginea aceasta nu se mai leagă de prezentul lor. S-au schimbat, este timpul să potrivești și tu exteriorul, cu ceea ce se petrece în interiorul tău la momentul actual.”

10. Cum să treci de la un aspect obișnuit la un aspect proaspăt și cu un efect de întinerire.

11. „Există și astfel de texturi de păr, care crește până la o anumită lungime, se rărește și se rupe. Și nu există o altă soluție aici decât tunderea acestuia!”

12. „Nu, nu e chimie. Da, aceasta este adevărata textură a părului ei. Lungimea ascundea adevărata natură. Dar acum știm adevărul.”

13. Acum, cu siguranță, a scăpat de o povară de pe umerii săi.

14. Fata a devenit și mai frumoasă cu o nouă tunsoare

15. Și brusc, această doamnă a dat jos minim 10 ani.

Dar tu ai avea curaj pentru o astfel de schimbare radicală? Așteptăm mesajele tale mai jos în comentarii ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și prietenilor !