14 modele de tunsori pentru păr mediu și scurt, care vor face furori în această vară!

O tunsoare la modă, potrivită cu tipul feței, forma părului, tonalitatea pielii și imaginea în ansamblu – poate transforma complet o femeie. Primăvara deja ne face cochet din ochi, iar vara pândește tacit după orizont. Prin urmare, îți recomandăm să te pregătești consecvent și să începi vara care vine cu o schimbare. Mai ales că marile schimbări din viața oricărei femei, încep cu actualizarea coafurii. În continuare, am selectat pentru tine cele mai la modă tunsori și stiluri ale acestui sezon!

Tunsoarea bob scurt cu breton

Ce poate fi mai feminin, libertin și romantic decât un bob lung cu breton? O astfel de tunsoare întinerește chipul și nivelează subtil trăsăturile feței, adăugând look-ului expresivitate și rafinament. Grație aranjării stratificate, nițel deranjate, tunsoarea are un aspect natural și firesc, iar bărbații apreciază cel mai mult anume naturalețea. Coafura este ușor de aranjat și poate fi asociată cu orice ținută.

Tunsoare bob alungit

Bobul alungit și tunsorile în valuri sunt principalele hit-uri ale verii care urmează. Aceste coafuri sunt vii, expresive și spectaculoase, dar se potrivesc în special blondelor și femeilor cu o tonalitate deschisă a tenului. Cu o astfel de tunsoare vei fi întotdeauna în centrul atenției, lăsând impresia unei femei rafinate, stilate și contemporane.

Citește și: Frizura bob – 36 de idei ilustrate pentru părul lipsit de volum

Tunsoarea carre par mediu

O tunsoare carre clasică, fără breton, este ceea de ce ai nevoie dacă visezi la o coafură care să fie potrivită atât pentru birou, cât și pentru petrecerile furtunoase de vară sau pentru viața de zi cu zi. Într-un mod enigmatic și paradoxal, această tunsoare întinerește vizual femeile trecute de 40 de ani, iar pe cele care abia au împlinit 20 – le ajută să arate un pic mai mature. Tunsoarea carre pentru păr mediu este o soluție cu adevărat universală și atemporală.

Tunsori bob cu volum la spate

Datorită aranjării în straturi, care adaugă volum suplimentar coafurii, o asemenea tunsoare arată proaspăt, stilat și actual. Totodată, știm bine cât de eficient un bob poate menține volumul și cât de ușor este de coafat. Prin urmare, această tunsoare te va ajuta să arăți impecabil la vară, fără să pierzi prea mult timp cu aranjarea și îngrijirea părului. Tunsoarea bob cu volum în creștet este o adevărată comoară atât pentru fetele de 20 de ani, cât și pentru doamnele elegante trecute de 50.

Citește și: Coafuri care întineresc: 5 tunsori sratificate pentru femei trecute de 50 de ani!

Tunsori păr mediu cu volum

Știai că orice tunsoare va arăta mult mai natural și mai expresiv dacă e realizată într-un stil nițel neglijent? Efectul este dublu dacă coafura e completată de o culoare intensă, la modă, potrivită pentru tonalitatea pielii tale. Nu-ți fie frică să adaugi un pic de îndrăzneală aspectului tău, la urma urmei, vara e făcută pentru a ne veseli!

Citește și: 100 Modele de tunsori par mediu la moda pentru femei 2021-2022

Tunsori pixie păr scurt 2021

Tunsoarea pixie este foarte practică, comodă, versatilă și se potrivește femeilor sigure pe sine, independente, cărora nu le pasă de părerea celor din jur. Aceasta arată grozav atât pe femei tinere, cât și pe femei ajunse la o vârstă elegantă. Diferă doar nivelul de expresivitate a tunsorii. Bineînțeles că versiunile cu păr ras la spate sunt prerogativa tineretului.

Tunsori pixie bob

O asemenea coafură este perfectă pentru doamnele cu formă ovală a feței, ce doresc să adauge imaginii lor un plus de îndrăzneală, și în același timp, de rafinament. Apropo, această tunsoare este ideală pentru femeile 40+ deoarece bretonul alungit maschează eficient ridurile de expresie. Dar dacă ești sau te simți în continuare tânără – întotdeauna poți experimenta cu nuanțele, alegând o culoare ce te va scoate în evidență din mulțime.

Citește și: Tunsori scurte cu volum 2021: 11 modele de coafuri pentru femei 40+