13 variante interesante de tunsori cu breton, pentru femei

Este imposibil să enumerăm toate stilurile de tunsori pentru femei. Cert este că toate tipurile pot fi efectuate cu breton. Moda modernă recunoaște bretoane de orice lungime, formă și stil. Totuși, nu oricărei femei i se va potrivi tunsorile cu breton. Ele trebuie alese în funcție de tipul de aspect, vârstă, stil de viață.

Alegerea stilului
-Tunsorile elegante cu breton pot fi de orice lungime, efectuate pe păr cu orice textură și sunt potrivite pentru femeile de orice vârstă. Însă trebuie să o alegeți în funcție de starea părului, caracteristicile fețe și stilul vestimentar.

-Nu este bine să faceți o coafură lungă cu păr subțire. În acest caz, este mai bine să rămâneți pe o tunsoare în trepte cu breton mediu sau scurt.
-Tunsorile scurte cu breton nu sunt foarte potrivite pentru femeile grase cu caracteristici mari.
-Tunsorile cu o geometrie fixă și cu breton (cum ar fi bobul clasic sau sesson) nu sunt potrivite pentru părul ondulat sau creț. O cascadă pentru un astfel de cap, va fi pe măsură.
-Tunsorile cu breton pentru femei pot fi scurte sau asimetrice. Doamnele mature pot să-și tundă părul scurt, dar este mai bine pentru ele este să aleagă o variantă clasică.

O tunsoare pentru părul de lungime medie este clasicul, care nu are restricții de vârstă sau stilistice. Aici trebuie doar să alegeți forma potrivită și să vă aranjați cu grijă bretonul.

Alegerea unui breton
Pentru orice lungime a părului, bretonul poate avea diferite lungimi și forme. Alegerea bretonului este o variantă optimă de corectare a defectelor minore, în aspect.

-Un breton destul de gros este indicat femeilor care au pe frunte cicatrici, semne de naștere.
-Bretonul oblic (mediu sau alungit) poate ajuta la modelarea fețelor rotunde sau pătrate.
Acest stil va întineri o doamnă matură, care nu are exces de greutate mare.
-Bretonul rar combinat cu o tăietură în trepte va face părul slab să pară mai gros.

Există multe alte modalități de a corecta forma și alte caracteristici ale feței, alegând bretonul potrivit. Un bun maestru îți va spune modul corect de a-ți tăia bretonul.

Nuanțe de stil
Tunsorile pentru femeile cu breton sunt apreciate în special datorită gamei largi de opțiuni de coafare. În funcție de formă și lungime, bretonul poate fi ondulat spre exterior sau spre interior, faceți-l „umed” cu ceară, pieptănați-l, pe o parte sau pe ambele părți și fixați-l.

Ca urmare, pe baza acestui moment, va fi posibil să creați rapid coafuri originale pentru diferite ocazii.

Trebuie avut în vedere faptul că tunsorile la modă cu breton necesită de obicei actualizări regulate. Deci, atunci când alegeți un maestru, este mai bine să vă bazați pe o cooperare pe termen lung cu acesta.