13 tunsori superbe cu breton scurt: un nou trend în rândul doamnelor de 40-50 de ani

Fiecare femeie cel puțin o dată în viață a avut o problemă: să-și lase un breton lung sau să și-l taie. La vârsta de 40-50 de ani, nu mai este posibil să-ți schimbi radical imaginea, deoarece orice greșeală este plină de consecințe mari asupra aspectului. De asemenea, mulți încă nu sunt siguri dacă bretonul întinerește sau îmbătrânește. În material, îți vom arăta că chiar și bretonul scurt poate transforma o femeie de 40 – 50 de ani și-ți vom spune ce tunsori arată cel mai bine cu bretonul scurt.

Avantajele bretonului scurt

– Bretonul accentuează ochii;

– Schimbările legate de vârstă se văd cel mai bine pe frunte și în zona dintre sprâncene.

– Bretonul va ascunde ridurile;

– Un breton scurt va crea un aspect modern și proaspăt;

– Bretonul este întotdeauna un aspect cochet, elegant și drăguț pentru o doamnă.

Tunsori cu breton scurt

Bretonul scurt arată cel mai bine pe un pixie elegant. Cel mai adesea, doamnele efectuează o versiune clasică a coafurii și adaugă un breton scurt. Aspectul general este elegant și seducător. Acest tandem arată grozav în nuanța de platină.

O cascadă va arăta mai frumos dacă-i vei adăuga un breton scurt. Imaginea rezultată se dovedește nu numai tânără, ci și puțin îndrăzneață. Așezarea unei cascade cu un breton scurt va permite unei femei de 40-50 de ani să obțină un efect de întinerire.

Tunsorile medii și lungi cu breton scurt au și ele un farmec aparte. Singurul lucru este că trebuie să alegi forma potrivită de coafură. Astfel încât să se armonizeze cu un breton scurt și să poată transforma o femeie într-o zeiță.  În acest caz, un stilist profesionist va fi de mare ajutor. Bretonul scurt este foarte modern, dar femeile în vârstă de 40 şi 50 de ani trebuie să fie precaute atunci când aleg această lungime. Bretonul scurt arată mai impresionant pe tunsorile scurte, care îți permit să schimbi radical imaginea și să adaugi o notă de farmec și eleganță acesteia.

Dar tu pentru care dintre aceste tunsori ai opta ? Așteptăm să ne scrii mai jos în comentarii despre alegerea ta ! De asemenea, dacă ți-a plăcut acest articol, nu uita să-l distribui și prietenilor tăi !