13 tunsori șarmante, potrivite femeilor cu păr mediu, trecute de 40 de ani!

De regulă, femeilor trecute de 40 de ani le este mai dificil să aleagă coafura potrivită, deoarece părul devine mai rar, mai subțire, mai puțin saturat și, respectiv, necesită o îngrijire aparte. Plus la asta, la 40 de ani nu dispare nicăieri dorința firească a fiecărei femei de arăta stilat, sofisticat, atrăgător, și de ce nu – seducător. Prin urmare, tunsoarea potrivită trebuie să aibă suficient volum, elasticitate și să contribuie eficient la efectul de întinerire.

În acest sens, stiliștii recomandă femeilor 40+ să apeleze la tunsori de lungime medie, deoarece acestea maschează subtil specificul vârstei și scot în prim-plan atuurile lor.

Nu uita, atunci când îți alegi tipul de coafură, mai întâi de toate trebuie să ții cont de volum și de efectul de întinerire, restul avantajelor fiind conexe.

Un alt element important, care accentuează elegant trăsăturile feței și înseninează înfățișarea, este bretonul.

Acesta îți va face look-ul să arate integru și saturat, adăugând feței tale un strop de expresie juvenilă și o alură cochetă și jucăușă.

Pe de altă parte, dacă vrei să arăți puțin mai strict, dar în același timp romantic, atrăgător și sofisticat, poți apela la o coafură Carre cu breton alungit.

Avantajul său este că reprezintă o soluție foarte versatilă, care poate fi ușor reinventată și adaptată la un stil mult mai frivol.

O tunsoare care, practic, a fost concepută pentru a întineri și a adăuga volum este coafura în cascadă. Aceasta arată foarte romantic, feminin și misterios, completând de minune imaginea unei femei împlinite și sigure în frumusețea sa.

De regulă, aceasta poate fi completată cu un breton drept.

O altă coafură la fel de populară și versatilă ca tunsoarea Carre este bobul alungit, care subliniază perfect avantajele vârstei și disimulează carențele acesteia.

Iar cea mai în vogă variație a sa este bobul ondulat, care te va întineri lejer cu 5-10 ani.

În esență, 40 de ani este o vârstă minunată pentru a arăta tentant și seducător, iar tunsoarea este un instrument ideal de influență în acest sens.

Sugestia noastră este să consulți un stilist și să alegeți împreună care model ți se potrivește!