13 tunsori foarte scurte fără breton pentru cele mai îndrăznețe doamne !

Dacă faci parte din categoria femeilor cărora le place să-și asume riscuri, atunci  o tunsoare scurtă este ceea de ce ai nevoie. În ciuda schimbării cardinale și lungimii scurte, o femeie cu o astfel de tunsoare arată incredibil de feminin și seducător. În material vom vorbi despre cele mai stilate și extravagante tunsori pentru părul foarte scurt fără breton, care sunt foarte populare în acest an.

Tunsoarea îndrăzneață fără breton

În ciuda faptului că tunsoarea este una pentru bărbați, a fost adoptată de multe femei curajoase și active. Coafura rebelă creează nu numai imagine modernă și stilată, dar adaugă și îndrăzneală doamnei. Particularitatea acesteia este:  fără breton, tâmple și partea din spate a capului rase. Lungimea coroanei creează un aspect voluminos tunsorii.

O tunsoare de tip arici fără breton

O astfel de tunsoare este aleasă doar de acele femei care sunt 100% sigure în frumusețea lor. Nu se tem de o tunsoare sinceră și sunt gata pentru faptul că toată fața va fi complet deschisă. Tunsoarea are mai multe opțiuni – de la cea mai scurtă cu
5 mm lungime până la alungit. Părțile laterale și spatele capului pot fi ras sau pot
rămâne la lungimea minimă.

Tunsoarea asimetrică, foarte scurtă, fără breton

Dacă dorești să creezi o imagine creativă și în același timp stilată, alege o tunsoare scurtă asimetrică la modă. Ea presupune că părul din față într-o parte va fi mai lungă decât cealaltă. În același timp, apare și elementul unei tâmple rase. Bretonul poate fi complet absent în coafură și, prin urmare, crește atractivitatea imaginii.

Gavroche foarte scurt fără breton

O altă alegere care face o tunsoare îndrăzneață și excentrică. Tunsoare mereu provoacă o impresie ambiguă. Pe de o parte, doamna arată ca un băiețel, pe de altă parte – o femeie cu un caracter puternic. Gavroche se caracterizează printr-o formă destul de ascuțită. De obicei firele sunt foarte frezate, adăugând claritate tunsorii. Gavroche poate fi cu ceafa alungită, bretonul este de obicei lung, iar tunsoarea arată și armonioasă fără breton.
Femeile extravagante, îndrăznețe și cele mai frumoase aleg tunsori foarte scurte și fără breton. Datorită lungimii scurte și formei elegante, fashionistele creează imagine incredibil de eficientă, feminină și îndrăzneață.

Ție care dintre aceste tunsori foarte scurte fără breton ți-a plăcut cel mai mult?
Povestește-ne despre asta în comentarii! Dacă ți-a plăcut articolul, salvează-l pentru tine și împărtășește-l prietenilor tăi!