13 ținute cu efect WOW care vor întoarce toate privirile: ține cont de aceste combinații în alegerea ținutelor tale !

Colanții colorați sunt o tendință foarte ambiguă. Pe de o parte, astfel de modele arată interesante și elegante, pe de altă parte, sunt greu de încadrat în imagine. O mică greșeală și în loc de „efectul wow” poți să te aștepți  la un eșec complet.

#1

Principalele dificultăți în utilizarea colanților coloranți la ținutele tale:

1. Astfel de modele în cel mai dezavantajos mod vor sublinia toate imperfecțiunile existente ale picioarelor. Și chiar și picioarele perfect modelate pot fi „stricate” cu colanți colorați dacă alegi culoarea greșită.

2. Colanții colorați pot transforma chiar și un costum de afaceri într-o ținută de clovn. Este dificil să-i încadrezi în imagine și să arate stilat și serios în același timp.

Dar totuși, poți purta colanții colorați. Trebuie doar sa lucrezi mai mult la imagine pentru a obține rezultatul dorit.

Aspectul monocrom

Cea mai ușoară opțiune este să creezi un aspect monocrom cu colanții colorați. Trebuie să alegi lucruri de aceeași culoare și nuanță, dar textura lucrurilor ar trebui să fie diferită. Doar cu această condiție, imaginea va deveni elegantă.

#2

Colanții portocalii

Această culoarea este una dintre cele mai potrivite pentru look-urile de toamnă. Pentru a le potrivi cu succes în ținuta ta, urmează aceste sfaturi:

Alege o fustă sau o rochie de lungime midi. În acest caz, o mică parte din colanți va fi vizibilă. Pentru a crea un efect interesant, o fustă sau o rochie trebuie să fie aleasă aproape de culoarea colanților. De exemplu, colanții portocalii trebuie purtați cu o fustă sau o rochie galbenă.

#3

#4

La crearea acestei imagini, a fost folosită aceeași tehnică. Astfel, doar o mică parte a colanților este vizibilă pentru ceilalți. Dar, pe de altă parte, în acest ansamblu s-a pus mai mult accent pe contrastul dintre hainele moi (în exemplu, gri deschis) și colanții portocalii strălucitori. Un detaliu suplimentar sunt cizmele joase de culoare argintie.

#5

Colanții portocalii se vor potrivi perfect în imagine în tonuri liniștitoare bej-maro. În exemplul de mai sus, pe lângă colanții  strălucitori, sunt folosite și alte elemente portocalii – o eșarfă și o pălărie.

Nuanțe de roșu

Culoarea roșie este și mai activă, atrăgând atenția. Merită să alegi modele de densitate maximă, astfel de dresuri corectează ușor picioarele și nu subliniază defecte.

#6

O combinație spectaculoasă de haine galbene aprinse, colanți purpurii și cizme peste genunchi de culoare maro deschis. Fusta și mantia din această imagine sunt scurte, dar o parte foarte mică a colanților este încă vizibilă, deoarece partea de jos a piciorului până la linia de deasupra genunchiului este acoperită de partea superioară a cizmelor. Un plus spectaculos la imagine este o pălărie cu boruri largi, de culoarea colanților.

#7

Colanții de culoarea zmeură vor fi un plus excelent pentru ansamblu de o culoare neutră. De exemplu, în gri deschis sau bej. Doar colanții ar trebui să fie un lucru care iese în evidență într-un astfel de ansamblu.

#8

O ținută foarte frumoasă de culoare roșie. Rochia, colanții, pantofii și geanta de mână – toate aceste lucruri sunt de culoare roșie și de nuanțe foarte asemănătoare. Un pulover negru purtat sub rochie și o căciulă tricotată, acționează ca adaosuri contrastante.

Colanții de culoare verde

Colanții de culoare verde sunt foarte neobișnuiți. Cu toate acestea, se pot încadra destul de armonios într-un ansamblu.

#9

Combinațiile naturale arată deosebit de atractive cu verdele. De exemplu, un set format dintr-o fustă plisată de culoare maro, colanți verzi și adidași albi vor arăta grozav.

#10

Poți purta colanți verzi cu o fustă verde. Partea de sus a acestui ansamblu, ar trebui să fie neutru.

Colanți violeți

Această culoare este una foarte complexă, așa că ținutele cu ea ar trebui făcute cu deosebită atenție.

#11

Deoarece violetul este un amestec de albastru și roșu, cea mai frumoasă combinație pentru colanții mov vor fi modelele în aceste culori. De exemplu, pentru o rochie albastră au fost aleși colanții mov și pantofii deschiși de toamnă.

#12

În acest set cu colanți mov, rozul și albastrul sunt combinația perfectă. Pantofii au fost combinați cu culoarea colanților – din piele de căprioară mov.

#13

Un costum roșu cu nasturi aurii va fi acompaniamentul perfect pentru ansamblul tău cu colanți mov.

Dar tu porți colanții colorați ? Cu ce preferi să-i combini ? Așteptăm comentariile tale mai jos ! Dacă ți-a plăcut articolul, nu uita să-l distribui și  prietenilor!