12 vedete care și-au corectat forma sprâncenelor și au avut doar de câștigat!

Uneori, pentru o schimbare inspirată și atât de necesară de look, femeile sunt gata să recurgă la diete istovitoare, tratamente cosmetice profesioniste și actualizarea completă a garderobei. Dar majoritatea din ele nici măcar nu bănuiesc că secretul unei metamorfoze inspirate se ascunde chiar sub nasul lor, de fapt, mai bine spus, deasupra nasului și poate fi înfăptuită în doar 15 minute, corectând nițel forma sprâncenelor.

Toată lumea știe că lungimea, densitatea și nuanța acestora trebuie ajustate în funcție de ovalul și particularitățile feței, dar în goana după tendințele capricioase ale modei, multe femei trec cu vederea peste acest lucru, iar superstarurile hollywoodiene nu sunt o excepție. În continuare, îți propunem să arunci o privire asupra modului în care corectarea sprâncenelor a schimbat în totalitate aspectul vedetelor pe care le-am îndrăgit cu toții, schimbări care nu doar te vor amuza, dar și te vor încuraja să recurgi la transformări cardinale în propriul look.

Gwen Stefani

Icoana pop rock-ului anilor 90’ a fost una din femeile care au dat tonul în lumea modei la intersecția celor două milenii, iar cândva, sprâncenele sale subțiri, alungite și colorate intens erau considerate un etalon al stilului.

Și chiar și în primul deceniu al noului mileniu, Gwen a rămas fidelă acestora.

Dar, vorba aia, înțelepciunea vine odată cu vârsta. Astăzi, vedeta se poate lăuda cu sprâncene mai groase, iar diferența estetică este evidentă.

Mila Kunis

Frumoasa actriță născută la Cernăuți, nu a fost întotdeauna deținătoarea sprâncenelor dense și voluminoase de astăzi, care-i conferă ochilor săi o profunzime autentică și deosebită. La fel ca Gwen Stefani, la începutul carierei sale, Mila dădea prioritate sprâncenelor extrem de subțiri.

Iar la o anumită etapă, chiar a renunțat să le mai îngrijească minuțios, fapt care nu-i adăuga bile albe la capitolul eleganță și feminitate.

Din fericire, cu timpul, actrița a palpat echilibrul și grație unei simple modificări de stil a fost recunoscută drept cea mai sexy femeie din lume în anul 2012 de către revista Esquire.

Megan Fox

De asemenea, nu am fi putut să trecem cu vederea peste vedeta seriei de filme “Transformers”, Megan Fox, corectarea sprâncenelor jucând un rol important în actualizarea look-ului său.

La începutul carierei, vedeta era deținătoarea unor sprâncene ordinare, poate chiar, lipsite de gust.

Iar astăzi, la doar un deceniu distanță, corectarea sprâncenelor “ca la Megan Fox” figurează pe listele celor mai populare proceduri de înfrumusețare.

Kate Moss

Modelul recunoaște că în tinerețe era foarte îngrijorată de forma naturală a sprâncenelor sale, care erau mult prea subțiri.

Ani la rând aceasta a încercat să găsească formula potrivită, experimentând în cele mai diverse moduri.

Și într-un final a găsit structura și nuanța de care avea nevoie, fără să apeleze la volum artificial.

Coleen Rooney

În tinerețe, soția internaționalului englez, Wayne Rooney, exagera cu experimentele și făcea abuz în ceea ce privește modelarea sprâncenelor.

În goana după modă, aceasta a recurs și la sprâncene tatuate, care cândva erau în vogă, dar în prezent arată caraghios.

Astăzi, Coleen se poate lăuda cu o formă arcuită și cu o nuanță naturală a sprâncenelor, datorită cărora arată foarte elegant și feminin.

Keira Knightley

Actrița a avut întotdeauna niște sprâncene destul de groase și dense, dar se pare că în tinerețe habar n-avea de faptul că acestea pot fi pieptănate și îngrijite.

Iar când a hotărât, totuși, să le confere un aspect mai rafinat, Keira a uitat că forma și lungimea trebuie să fie simetrice.

Astăzi, sprâncenele simetrice, voluminoase și evidențiate ale Keirei Knightley împodobesc, cu certitudine, chipul grațios și seducător al acesteia.

Taylor Swift

Ani la rând cântăreața urca pe scenă cu sprâncene extrem de subțiri, asimetrice și situate prea jos.

Treptat, carențele lor au fost echilibrate, iar înfățișarea a început să arate mai armonios, sprâncenele devenind una din cărțile de vizită ale vedetei.

Cu toate acestea, recent, cântăreața a pozat pentru revista Wonderland având o alură de nerecunoscut, care subliniază mai mult ca niciodată rolul esențial al sprâncenelor în conceperea unui nou look.

Lily Cole

Actrița a devenit cunoscută grație părului roșcat și aprins, nuanței de porțelan a pielii și trăsăturilor neobișnuite ale feței, astfel încât acesteia nu-i prea păsa de forma și starea sprâncenelor sale.

Mai târziu, Lily a început să lucreze cu forma și culoarea acestora, dar umbrele de nuanță roșiatică îi jucau festa.

Totuși, ca toate eroinele noastre de astăzi, odată cu trecerea timpului actrița a reușit să conceapă o imagine echilibrată.

Lindsay Lohan

Actrița, cântăreața și veșnica rebelă – Lindsay Lohan, avea obiceiul să-și schimbe nuanța sprâncenelor în dependență de culoarea părului, și bine făcea, ce-i drept, mai avea de lucrat asupra formei.

Cu timpul, focoasa roșcată a avut mai multe apariții în public cu sprâncenele aranjate frumos.

Însă astăzi, Lindsey a revenit la stilul său nonconformist, cu sprâncene asimetrice și contur morcoviu.

Katty Perry

Celebra divă pop, recunoscută astăzi pentru hit-urile și look-urile sale deosebit de expresive, nu a fost întotdeauna așa cum o cunoaștem acum.

În schimb astăzi are niște sprâncene de invidiat!

Renée Zellweger

În tinerețe, chipul artistei era subliniat frumos de sprâncenele sale grațioase, aranjate într-o curbă sofisticată.

Ulterior, Renée și-a actualizat look-ul prin sprâncene drepte și fine.

Iar astăzi arată complet diferit după ce a hotărât să se dezică complet de tratamentul cosmetic al sprâncenelor.

Kate Middleton

Cum fără dânsa? Ducesa de Cambridge nu a fost întotdeauna perfectă.

Aceasta a trecut prin experiența sprâncenelor extrem de subțiri.

Dar, cu timpul, Kate a găsit nu numai cheia către inima prințului William, dar și către un look stilat, grațios și echilibrat.