11 look-uri impecabile ale Melaniei Trump. Care îți place cel mai mult?

Donald Trump are mulți adversari. Cu toate acestea – împreună cu soția sa, întreaga lume este gata să-i admire din nou și din nou! Melania Trump, pentru vârsta ei, arată superb și are un gust foarte bun. Probabil că este una dintre cele mai strălucite prime doamne din America!

Toate ținutele în care apare Melania Trump sunt se epuizează instant din stoc.
Ea și-a însoțit cu mândrie soțul în primul său turneu oficial de peste mări ca președinte al Statelor Unite. Călătoria a fost un alt motiv pentru a prezenta un simț al gustului.

Prima Doamnă a dovedit că stilul formal de afaceri poate fi foarte feminin și sexy. Am pregătit pentru tine o selecție a aspectelor sale spectaculoase și elegante de afaceri.

Stil elegant și în același timp feminin

Stilul safari a fost întotdeauna asociat mersul pe jos. Nu te poți anina cu nimic de look-ul ei. A fost perfect chiar și pentru o vizită oficială.
Aici este combinația de negru și auriu, care deja pare nobil în sine. O salopetă strictă cu accent luminos arată foarte feminină și în același timp strictă.
Rochia de păpuși de lungime medie în culori deschise merită atenție. O astfel de ținută se va potrivi foarte multor oameni, reîmprospătează și întinerește bine.
Nu este nevoie să îți fie frică de culorile aprinse la întâlnirile formale. Fucsia este o culoare foarte trendy.
Cum îți place această combinație? O fustă creion din piele de o culoare aprinsă și o bluză modestă și-au făcut treaba.
Costumul bej din piele subțire a provocat o furtună de încântare printre criticii de modă și fanii Melaniei. Este completat perfect de pantofi cu imprimeu animal.
Rochia strălucitoare de culoare și textură la modă a făcut ca aspectul să fie de neuitat.
Fiecare femeie de afaceri ar trebui să aibă o rochie simplă bej în arsenalul ei. Poate fi combinat cu orice îți dorește inima.
Cu dragostea ei pentru ținutele excentrice (într-un sens bun), la Vatican, Melania a decis să nu încalce tradițiile locale și a apărut într-o rochie strictă din dantelă neagră și cu voal.
Odată ce o ținută similară a provocat admirație, de atunci, multe vedete au apărut într-una similară.
O tăietură strictă, un carouri mici – sună plictisitor. Dar acest kit arată impecabil.