11 femei înainte și după operații estetice: Era mai bine cum a fost?

O intervenție chirurgicală pentru îmbunătățirea aspectului este un pas serios, pe care îl fac peste 10 milioane de femei în fiecare an. Uneori justificat, alteori mai puțin, uneori reușit, alteori rău de tot. Dar astăzi vom discuta despre cazurile când operația a decurs bine (în opinia noastră). Scrie în comentarii ce crezi tu despre acest lucru.

1. Angelina Jolie

Cine știe cum ar fi evoluat cariera Angelinei dacă nu și-ar fi corectat forma nasului și a pomeților. Fără îndoială, frumoasa americancă dispune de un farmec nativ. Și totuși, a devenit renumită anume datorită trăsăturilor pronunțate, simetrice ale feței.

2. Megan Fox

La fel ca Angelina Jolie, Megan a avut doar de câștigat pe seama schimbărilor estetice de pe chipul ei. Rezultatul a fost atât de bun, încât majoritatea oamenilor nu s-au gândit niciodată că Megan ar fi putut cândva să arate altfel.

3. Margot Robbie

Margot Robbie a apărut spontan pe arena cinematografică mondială și a devenit în scurt timp o adevărată icoană a modei și un simbol al femeii contemporane. Deși actrița afirmă că nu s-a operat niciodată, forma nasului s-a schimbat suspicios de mult.

4. Gisele Bündchen

Se pare că nasul îi dădea bătăi de cap nu numai frumoasei Margot Robbie, ci și lui Gisele Bündchen. Acum nasul ei arată mai grațios, iar privirea mai expresivă. Fotomodelul brazilian are cu ce se mândri.

5. Kris Jenner

Trebuie să recunosc că nu mă pricep nici în operații estetice și nici în particularitățile clanului Jenner-Kardashian. Dar cu certitudine ceva nu e în regulă aici. De când s-a demodat naturalețea?

6. Bella Hadid

Mama ei este din Țările de Jos, iar tatăl este palestinian. Iata ce se întâmplă când combini frumusețea nordică cu cea orientală, iar apoi adaugi mâna unui chirurg talentat.

7. Victoria Beckham

Victoria Beckham a fost întotdeauna foarte critică în ceea ce privește aspectul ei, mai ales în legătură cu nasul. Operațiile i-au schimbat aspectul și trebuie să recunoaștem că a fost o muncă destul de fină a chirurgilor.

8. Demi Moore

Cu ajutorul chirurgiei plastice, Demi Moore și-a schimbat nasul, bărbia, buzele și sânii. Și niciodată nu a încercat să ascundă acest lucru. Iar rezultatul nu e atât de rău cum ar fi putut să fie.

9. Kim Kardashian

Pentru Kim Kardashian, vizita la plastician e la fel cum pentru noi vizita la dentist. Sânii, buzele, fundul, pomeții, nasul, bărbia – e mai ușor să numeri ce Kim nu și-a schimbat, decât ce și-a schimbat. Dacă e bine sau nu, decide singur. Un lucru e cert, operațiile au făcut-o super-mega-populară.

10. Ashlee simpson

Sora lui Jessica Simpson era atât de complexată din cauza nasului ei puțin prea mare pe fundalul celebrei sale surori, încât s-a transformat și ea într-o adevărată vedetă.

11. Scarlett Johansson

La începutul carierei, Scarlett Johansson și-a făcut rinoplastie. Și nu a dat greș. Cu ajutorul operației sau nu, cariera actriței a luat o întorsătură pozitivă. Acum Scarlett este o vedetă de renume mondial.

Citește și: Graba strică treaba: 10 vedete care și-au vopsit părul, dar au regretat deja a doua zi!