11 Coafuri simple și stilate, pe care le poți face în doar câteva minute!

Coco Chanel spunea că atunci când o femeie își schimbă părul, referindu-se la o schimbare radicală de look, este pe cale să își schimbe întreaga viață. Coafura reprezintă unul dintre cele mai sigure bilete ale femeilor spre a ieși în evidență și a demonstra că e în pas cu moda.

Se consideră, că acele coafuri care la prima vedere par simple și ușoare, de fapt, se fac foarte greu. În realitate nu e chiar așa. Există foarte multe tipuri de coafuri simple, dar în același timp stilate și frumoase, care se fac în 3-4 pași și îți pot lua nu mai mult de câteva minute. Așa că, chiar și atunci când vei fi în grabă, vei reuși să îți creezi o imagine fermecătoare.

Dacă nu ai timp să mergi pe la coafor pentru o schimbare de look, dar te-ai plictisit să îți ții părul liber tot timpul, iată câteva stiluri ușor de obținut:

Împletiturile vor fi mereu în trend. Nu sunt greu de realizat, cu puțină imaginație și de ce nu, niște tutoriale online, orice femeie poate crea o împletitură la modă.

Fie că este vorba de un spic, o coadă de cal prinsă și apoi împletită, sau împletitura într-o parte, un lucru este cert: o astfel de coafură te va face să arăți îngrijită și la modă în fiecare zi.

Nu uita de produsele care îți pot veni în ajutor pentru a reliza o coafură împletită reușită: puțin ulei pentru netezirea vârfurilor și strălucire și, desigur, fixativ.

Cocul este coafura care te face să arăți mai elegantă. Deși sună mai complicat, nu este deloc așa.

Cocul nu trebuie să fie perfect finisat, cele dezordonate oferă un look mai relaxat, în plus sunt la modă.

Nu uita de accesorii! Acestea te vor ajuta să oferi coafurii tale o notă de prospețime și individualism. Optează pentru agrafe, bentițe, turbane și multe, multe altele.

 

O variantă foarte răspândită printre vedete, atât la cumpărături cât și pe covorul roșu este jumătatea de păr prins. Este o coafură ușoară de realizat, dar în același timp feminină și jucăușă.