100 Modele de tunsori par mediu la moda pentru femei 2021-2022

O tunsoare pentru păr mediu este ceea ce aveți nevoie dacă decideți să vă schimbați imaginea, dar nu sunteți pregătită pentru schimbări drastice. Mai mult, tendințele modei 2021–2022 permit tot felul de variații ale unor astfel de coafuri: tunsori pentru păr mediu cu breton, tunsori pentru păr mediu fără breton, cu breton fals oblic, tunsori asimetrice, tunsori pentru fata rotunda, tunsori bob si deasemenea stiliștii au gasit idei de tunsori care intineresc pentru femeile dupa 40,50 sau chiar 60 de ani. În general, în cazul lungimilor intermediare, toate realizările coafurii sunt bune, mai ales dacă doriți să arătați original.

Principalul avantaj al tunsorilor pentru păr mediu este ca coafura se aranjeaza usor. Și aceasta nu este o exagerare – uitați-vă la modul în care vedetele americane poartă tunsori până la umeri. Fetele cu părul creț se bazează pe bucle mari sau pe un stil ușor dezordonat. Actrițele cu păr drept neted natural preferă boburile lungi, precum și tunsorile asimetrice sau rupte pentru părul mediu.

Idei tunsori păr mediu pentru femei

Cea mai comună tunsoare pentru părul mediu este un bob alungit. Această frizura este ușor de coafat. De aceea, stilistii de la Hollywood fac adesea o astfel de tunsoare cvedetelor. Cheia unui bob spectaculos este monostratul. Acest lucru face ca părul să pară mai dens și mai gros.

Citeste si 5 tunsori care intineresc

Tunsori asimetrice par mediu

Tunsoarea asimetrică pentru păr mediu – nu are restricții de vârstă. Un avantaj suplimentar a modelului de tunsoare asimetrica este varietatea de oportunități de vopsire a parului.

Tunsorile asimetrice sunt considerate cele mai practice. Varietatea vasta de opțiuni vă permite să alegeți un stil pentru orice lungime, structură și culoare a părului.

Idei tunsori par mediu cu breton

Tunsorile pentru păr mediu cu breton sunt cel mai simplu mod de a reîmprospăta aspectul fără a schimba radical lungimea părului. Dacă doriți, tăiați bretonul drept sau, dacă doriți, faceți o diagonală complexă – toate stilurile sunt relevante anul viitor. Lungimea bretonului poate fi, de asemenea, oricare: de la scurt, care abia ajunge la mijlocul frunții, până la lung, acoperind sprâncenele.

Modele tunsori par mediu fara breton

Șuvițele lungi de-a lungul feței pot fi stilate după cum doriți. Puteți pur și simplu să le piepteniți în spate, să le așezați pe față sau să le ondulați, creând efectul unui breton „fals” – tunsorile pentru păr mediu fără breton lasă un spațiu imens pentru imaginație. Și cel mai important, se potrivesc aproape tuturor, indiferent de forma feței – este important doar să alegeți lungimea potrivită a părului.

Citeste si carre gradat pentru tunsori par mediu

Modele tunsori par mediu pentru par subtire

O caracteristică cheie a tunsorilor pentru părul subțire este necesitatea unui volum suplimentar. Tunsorile dinamice pentru părul mediu subțire arată deosebit de impresionante în stilul liber.

Idei de tunsori par mediu fata rotunda la moda

Care tunsori sunt potrivite pentru o față rotundă?
Dacă aveți o față rotundă, atunci încercați să urmați aceste reguli de bază pentru coafarea părului:

  1. Nu permiteți volumul pe laturi.
  2. Rețineți că parul drept, bretonul oblic, tunsoarea asimetrica și si in scari vor alungi vizual aspectul fetei.
  3. Concentrați-vă pe parul drept vertical, acoperind pomeții și obrajii pe cel puțin o parte.
  4. Când vă ondulați părul, amintiți-vă că valurile ar trebui să înceapă sub linia maxilarului.
  5. Evitați bretonul larg, voluminos și buclele mici de la rădăcinile părului.

Mai jos în articol veți găsi o varietate de tunsori pentru o față rotundă cu poze.

Modele tunsori par mediu drept

Fetele cu păr drept suferă adesea de o lipsă de volum. Există doar o singură „vindecare” pentru aceasta – o tunsoare cu mai multe straturi pentru părul mediu. Dacă părul este dens și greu, atunci cea mai bună soluție ar fi un bob elegant, cu o diagonală pe față – un par scurt pe spate și șuvițe lungi din față.

Idei de tunsori par mediu ondulat pentru femei

Tunsorile pentru părul creț ar trebui să sublinieze frumusețea buclelor și să corecteze uneori volumul în exces.

Modele tunsori fata ovala

O opțiune bună de tunsoare pentru o față ovală pentru păr mediu va fi „tunsori carre par mediu”.

Această coafură este mereu în tendință și are multe varietati. Pentru părul gros, cel mai bine este să alegeți un bob gradat. Este perfect pentru domnișoarele cu nasul mare.

Idei tunsori par mediu in scari pentru femei

Numele acestei coafuri populare vorbește de la sine: atunci când lucrează la o coafură, maestrul creează „trepte” din păr, tăind fiecare fir, astfel încât fiecare suvita este puțin mai lunga (2-3 mm) decât precedenta. Capetele părului în această tehnică formează fie o linie ovală netedă, fie – ceea ce este deosebit de important în sezonul curent trepte usor rupte si dezordonate.