10 tunsori scurte pentru vara 2020: Te vor inspira să faci o schimbare!

O tunsoare poate fi minunată, indiferent de lungimea părului, dar cu o singură condiție: ca acesta să fie îngrijit, curat și aranjat. Chiar și o coafură simplă poate avea un efect superb, dacă o alegi pe cea potrivită ție.

Părul scurt este, fără îndoială, o alegere îndrăzneață și întinerește mult aspectul unei femei. De aceea, din ce în ce mai multe doamne acceptă această provocare. Dacă și tu ești tentată să încerci o tunsoare scurtă și ai vrea să faci o schimbare vara aceasta, atunci trebuie să fii la curent cu ultimele tendințe!

Stiliștii sunt încântați de tunsoarea pixie, cea care semnifică atât feminitate cât și voioșie.

Nu contează câți ani ai, această alegere te va face să te simți mai tânără, mai plină de viață. Această schimbare de look vine împreună cu un aer copilăresc și jucăuș.

În plus, pixie este opțiunea care are un avantaj important – îți va fi foarte simplu să îți aranjezi părul de fiecare dată când ieși din casă.

Înafară de asta, avantajul tunsorilor scurte în general este că subliniază trăsăturile faciale frumoase și pot ascunde unele defecte.

Și femeile care au părul ondulat pot arăta incredibil cu o tunsoare scurtă. Încearcă un bob scurt cu șuvițe alungite în zona pomeților.

Pixie asimetric – iată tunsoarea care reprezintă o femeie cu adevărat încrezătoare și neînfricată. Contrar stereotipurilor, această tunsoare chiar îți face trăsăturile feței mai feminine.

Deosebit de importantă este și culoarea pe care o alegi. Dacă optezi pentru o tunsoare scurtă, atunci trebuie să ții cont și de tendințele acestui sezon.

Buclele adaugă romantism și farmec oricărei imagini. Alege lungimea și forma coafurii în funcție de tipul feței. Cărarea la o parte și o asimetrie ușoară vor finaliza cu succes tunsoarea.

După cum ți-ai dat seama, tunsorile scurte sunt în top în acest sezon. Dacă ești indecisă, poți alege tunsoare pixie la început de vară și tunsoarea bob la sfârșit.