10 tunsori scurte pentru sezonul de vară: Alegerea ideală pentru femeile de 40 -50 de ani!

Tunsorile scurte pot fi, în același timp, feminine și gingașe, dar și rebele. Un model bine ales poate transforma orice femeie, o face mai tânără și mai frumoasă. La vârsta de 40 – 50 de ani este deosebit de important să ai grijă de felul în care arăți și, din când în când, să mai faci câte o schimbare de look.

Am selectat 10 modele de tunsori scurte excelente pentru vară, care se vor potrivi în mod special pentru doamnele trecute de 40 de ani!

Avantajul principal al tunsorilor scurte este coafarea simplă și ușoară. Datorită tehnicii de creare a frizurii, doamna va arăta întotdeauna bine îngrijită și elegantă. Stiliștii recomandă, ca doamnele cu vârsta de 40 -50 de ani să opteze pentru un breton lung, care să ascundă imperfecțiunile feței care apar odată cu vârsta.

O tunsoare scurtă la femeile de peste 40 de ani va permite ca imaginea să arate mult mai tânără. Lungimea îndrăzneață și volumul coafurii vor face să te bucuri întotdeauna de un look fresh și la modă.

După o anumită vârstă, părul își pierde sănătatea și forța, devine mai fragil și subțire. Pentru a-i adăuga volum, stiliștii recomandă să alegi tunsorile scurte. După frizură, tot părul deteriorat este îndepărtat, iar datorită stratificării sau altei tehnici moderne de tuns, podoaba ta capilară capătă un aspect proaspăt și îngrijit.

După 50 de ani, doamnele sunt deja obosite de vopsiirea constantă, ceea ce afectează și structura părului. De aceea, multe femei preferă să își accepte culoarea naturală a părului chiar dacă aceasta devine gri. O tunsoare scurtă cu o culoare atât de nobilă arată incredibil și este foarte actuală.

Care tunsoare ți-a plăcut ție cel mai mult?