10 tunsori interesante, despre care mulți nici nu au știut că arată impecabil

Tunsorile scurte nu înseamnă doar Carre sau Pixie. Există multiple opțiuni creative pentru părul de lungime scurtă sau medie. Vrei să ieși în evidență față de ceilalți? Atunci vezi exemplele noastre și inspiră-te.

Dacă te-ai săturat de modelul Carre clasic, atunci este timpul să încerci ceva diferit. De exemplu, această versiune a unui tunsorii Bob-scurt cu o croială perfect dreaptă și ușor bărbierită. Arată excelent pe părul fin și cel dens.

Tunsurile scurte nu au concurență astăzi. Pentru femeile îndrăznețe, se va potrivi o versiune mai complicată de pixie. Aici, cea mai mare parte a părului este la coroană, scurtându-se treptat spre partea de jos. Într-o vara caldă, această coafură este ceea de ce ai nevoie. Un alt avantaj este că tunsoarea va sublinia elegant trăsăturile frumoase ale feței.

Șuvița lângă șuviță arată întotdeauna frumos. Aceste tunsori netede pot părea plictisitoare și primitive, dar adăugând un singur detaliu sub forma unui bărbierit ușor în partea de jos al capului, obținem o coafură complet originală și la modă.

Culoarea și textura – această tendință rămâne mereu în vogă. Pixie cu breton lung și șuvițe aranjate va arăta și mai bine dacă părul este într-o nuanță interesantă.

Tunsoarea pixie super scurtă te va arăta mereu foarte sexy. Este excelentă pentru părul fin și subțire, care în rezultat îți va adăuga volum și textură.

În ceea ce privește această tunsoare, opțiunea va fi o adevărată minune pentru părul subțire și moale. Accentuează vizual toate avantajele feței, părul arată mai gros și voluminos.

Această coafură a fost populară în anii 90. Astăzi, moda pentru pentru așa frizuri revine din nou. Tăiere perfectă a bretonului până deasupra sprâncenelor, se va asocia bine cu părul lung până la umeri, cât și ceva mai scurt.

Aceste două fotografii prezintă două variante ale unui păr tuns Carre super-scurt cu breton drept. Prima opțiune nu mai este un Carre clasic, ci deja este o variație de tip „oală”, în care bretonul se include fără probleme în restul părului. O versiune originală potrivită pentru părul fin.

Tunsoarea unui bob imperfect este o frizură la modă care se potrivește aproape tuturor. Este ușor de aranjat, dar nu uita să folosești un spray pentru ca coafura să țină mai mult.

Un Bob-Carre clasic poate arăta chiar mai bine atunci când este aranjată cu multă grijă. După uscarea completă a părului, aplică un mousse pe coafură și aranjeaz-o cu atenție.

Este imposibil să nu apreciezi acest stil simplu, dar, în același timp, original. Părul perfect drept, cu o tăietură clară, este cea mai bună tendință din 2020.

Un alt exemplu la fel de ingenios și foarte simplu. „Fruntea” de mijloc fără breton accentuează gâtul frumos, iar o așa tunsoare face ca părul subțire să devină, vizibil mai gros.