10+ tunsori asimetrice, care te vor face mai frumoasă la orice vârstă

Nu orice femeie îndrăznește să-și taie părul scurt. Probabil din frica de a atrage prea multă atenție asupra feței și asupra imperfecțiunilor ei. De fapt, tunsorile scurte te pot avantaja mai mult în aceste sens. Un păr lung, dar prins în coadă scoate în evidență toate detaliile feței, spre deosebire de o tunsoare bob, de exemplu, care poate ascunde o față prea pătrată sau ridată.

Atunci când este realizată de un hairstilist experimentat, tunsoarea scurtă devine o metodă foarte eficientă de a înfrumuseța femeia. Mai mult de atât poate fi realizat cu ajutorul tunsorilor asimetrice. O să te convingi de asta în continuare.

Atunci când alegi tunsoarea, este foarte important să iei în calcul forma feței, tipul părului și stilul tunsorii. Există câteva reguli care te vor ajuta să faci alegerea corectă.

Tipuri de tunsori

1. Aurora sau în cascadă

De regulă, suntem obișnuite s-o vedem în varianta pe păr lung, însă se face și pe păr scurt. Firele în această tunsoare sunt de diferite lungimi, arată feminin și stilat.

Încă un avantaj al acestei tunsori este că pune în valoare gâtul grațios și forma fină a bărbiei. Se aranjează foarte repede cu feonul sau placa.

2. Pixie

În acest an pixie este o tunsoare foarte populară. Este o tunsoare simplă, dar are un rol important în producerea efectului de întinerire vizuală.

Felul în care va arăta această tunsoare depinde în mare măsură de bretonul ales – asimetric sau drept. Tinerele cu această tunsoare arată foarte stilat și îndrăzneț.

3. Carre

Aceasta este o tunsoare clasică, în vogă de foarte mulți ani. Pentru ca să-i oferi un aer mai proaspăt și mai modern încearcă varianta asimetrică.

Carre corectează vizual forma feței, dar necesită să fie aranjată minuțios.

4. Bob

Este alegerea perfectă pentru femeile cu păr subțire, lipsit de volum, iar varianta asimetrică oferă o doză în plus de originalitate.

Dacă hotărăști să optezi pentru o tunsoare asimetrică, reține că vei arăta modern și stilat în orice situație, doar că va trebui să acorzi un pic mai mult timp aranjării.