10 trucuri de frumusețe pe care orice femeie îngrijită trebuie să le știe

Frumusețea este relativă și depinde de percepția fiecăruia dintre noi. Dar aspectul îngrijit este o chestiune de principiu. Nu poți să fii frumoasă atât timp cât ești neîngrijită. Și invers. Poți să fii mai puțin frumoasă, dar dacă ești îngrijită, vei fi pe placul tuturor. Iată 10 trucuri de frumusețe pe care orice femeie îngrijită trebuie să le știe.

Trucuri de frumusețe pentru femei

Petele de ulei de pe haine pot fi scoase cu pudră de talc pentru copii.

Pentru a petrece mai repede șnurul prin glugă, folosește un pai pentru băuturi și cocktailuri.

Suprafețele greu accesibile de pe haine pot fi netezite cu placa de îndreptat părul.

Oțetul protejează țesăturile de decolorare. Pentru a potența culoarea, înmoaie hainele într-o soluție de apă caldă cu oțet (1 la 15) timp de 20 de minute, chiar înainte de spălare.

Dacă îți place să porți blugii cu cizme înalte, trebuie să știi acest truc.

Iar dacă pe haine au apărut scame (în special după spălare) poți scăpa de ele nu numai cu rola adezivă, ci și cu lama de ras.

Dacă te strâng pantofii și vrei să-i faci mai confortabili, umple o pungă cu apă, pune punga în pantofi și trimite pantofii în congelator.

Urmele de pe pantofii din piele de căprioară pot fi îndepărtate cu radiera.

Iar petele de pe piele pot fi îndepărtate cu un amestec de oțet și apă. Amestecă 3 părți de apă cu o parte de oțet și șterge haina cu o lavetă.

Pentru a îndepărta petele de transpirație de pe o bluză albă, taie o lămâie în două, stoarce sucul și amestecă sucul cu apă, în raport de 1 la 1. Înmoaie o dischetă cosmetică în amestecul obținut și aplică soluția pe pată. Lasă acidul să acționeze timp de 10-15 minute, apoi freacă zona afectată cu o periuță de dinți.

Iar pentru a întoarce culoarea pantofilor albi, vei avea nevoie de o periuță de dinți, pastă de dinți, detergent de vase și un recipient în care să le amesteci. Amestecă 20 de ml de pastă de dinți cu 50 de ml de soluție pentru spălat vase și curăță pantofii cu pasta obținută.

Tratează interiorul inelului cu lac dacă vrei să nu lase urme pe degete.

Iar dacă îți alunecă piciorul în pantof, aplică un plasture pentru a crește gradul de aderență.