10 opțiuni de îmbrăcăminte pentru femeile cu forme voluptoase

Femeile vor să se îmbrace elegant, indiferent de vârstă și mărimea îmbrăcămintei.

Dacă vara cel mai important lucru este să te simți confortabil la temperaturi înalte, atunci în zilele lucrătoare de toamnă, nu numai comoditatea este primordială. Toamna, ne întoarcem la haine de birou, bluze elegante, gulerele confortabile.

Desigur, o femeie se îmbracă nu numai pentru muncă și fiecare dintre noi are lucruri ce le adoră. Nu toată lumea iubește puloverele și gulerele, dar dacă ești un iubitor de astfel de haine, atunci cu niște mărgele lungi vor arăta minunat. Și dimensiunea nu contează…

În toamna anului 2020, puloverele, gulerele turtle și cardiganele confortabile sunt din nou populare.

Cât de organic și elegant arată acest model negru cu pantaloni carouri.

În zilele înnorate și ploioase, este greu să eviți purtarea pantalonilor. Din fericire, astăzi designerii proiectează pantaloni stilați pentru femei care poartă mărimi mai mari decât S.

Aceste bluze libere cu croială dreaptă libere și cu mâneci moi sunt punctul culminant al sezonului de toamnă.

Femeile voluptoase moderne poartă, cu drag, blugi cu talie înaltă. Această opțiune confirmă această idee.

O bluză clasică cu fundă și un costum gri cu vesta arată bine femeilor fragile.

Poți alege o vesta montată sau declinată, oricum îți convine cel mai bine.

Hainele în culori palide sunt ideale pentru a evita atragerea atenției asupra pliurilor evidente, dar inutile. Hainele casual sunt de obicei realizate în aceste culori.

O atenție deosebită este acordată detaliilor: accesorii sub formă de mărgele și pandantive, elemente de design în decor. Această rochie cu dungi și un buzunar strălucitor arată feminin și modern. Cum poți să ai o dispoziție proastă în astfel de haine?

Nu-ți ascunde în haine largi și negre silueta, poartă nuanțe aprinse și gri. Încearcă doar să acorzi mai multă atenție echilibrului în proporții și culori.

Dacă porți un costum gri, îl poți completa cu pantofi de o culoare aprinsă și o geantă elegantă. Dacă îți plac dungile, alegeți un contrast mai mic.

Permite-ți să rămâi cât mai frumoasă posibil, în ciuda zilelor gri de lucru și a prezenței kilogramelor în plus!