Păr mediu și scurt: 10 modele de tunsori pentru femei 50+

Indiferent de vârstă, fiecare femeie își dorește să-și mențină un aspect elegant, proaspăt și atrăgător. Iar coafura reprezintă instrumentul principal pentru crearea unei astfel de imagini. De aceea este foarte important să ții cont de fiecare aspect, începând cu nuanța părului și terminând cu forma acestuia, pentru a avea o ținută modernă și atrăgătoare.

Care tunsori sunt potrivite pentru femei după 50 de ani?

1. Tunsoarea cu volum în creștet

Datorită volumului suplimentar în creștet, coafura alungește vizual fața, astfel încât vei arăta mai zveltă și mai feminină, iar cel mai important, mai tânără. O asemenea tunsoare pentru păr scurt arată modern, actual și potrivit pentru o doamnă după 50 de ani.

2. Tunsoarea cu breton asimetric

O coafură cu breton asimetric și diagonal contribuie la întinerirea vizibilă a feței, oferind ținutei un pic de îndrăzneală specifică unei femei cochete. Totodată, detaliile asimetrice nivelează forma feței, facând să arăți mai tânără și mai drăguță. Tunsoarea se potrivește în special femeilor cu fața ovală și frunte mică, atât pentru păr scurt, cât și pentru păr mediu.

Citește și: Fă-te remarcată: 20+ tunsori stilate, cu breton asimetric, pentru femeile 50+

3. Tunsoarea Carre cu breton

Tunsoarea carre cu breton, cât și bob carre cu breton se potrivesc absolut tuturor femeilor, dar numai atunci când forma și lungimea sunt alese corect. Cu o asemenea coafură, fii sigură că vei arăta întotdeauna elegant și în vogă. Plus la asta, tunsoarea va face orice femeie de peste 50 de ani să pară mai tânără cu cel puțin 10 ani.

4. Tunsoarea pixie pentru păr scurt

Dacă îți dorești o tunsoare pentru păr scurt, care să fie întotdeauna în vogă, chiar și pentru doamnele de după 50 de ani, coafura pixie este ideală pentru tine. Potrivită pentru păr subțire și rar, pixie este incredibil de populară la acest moment. Cel mai important avantaj al său este că poate întineri vizual imaginea unei femei, făcând părul să pară mai des, iar chipul mai luminos.

Citește și: Pixie pentru doamnele 50+: 10 variante ale acestei tunsori ultramoderne

Partea bună e că dacă dorești, poți adăuga un breton la această tunsoare. Cu toate acestea, trebuie să ții cont de forma feței. Bretonul alungit sau diagonal maschează foarte bine ridurile sau forma asimetrică a feței. Pentru corectarea feței cu ajutorul coafurii, poți lăsa câteva șuvițe libere.

5. Tunsoarea cu volum pentru păr scurt

O altă coafură actuală în 2021 pentru femeile după 50 de ani, care te poate ajuta să arăți tânără, atrăgătoare și în pas cu moda. Aceasta nivelează ideal ovalul feței și conferă acesteia un ton matur, dar în același timp ușor juvenil.

Tu ce tunsoare alegi?