10 detalii neevidente din garderoba regală, care vor rămâne în istorie

Dacă e să analizăm mai bine ținutele reprezentantelor din familia regală britanică, putem observa anumite detalii care le ajută să arate întotdeauna perfect.

De exemplu, putem observa că Kate Middleton apare adesea în culottes, iar Meghan Markle adoră trenciurile. Este greu de înțeles dacă acestea sunt preferințele lor sau munca unei echipe de stiliști. Oricum ar fi, înțelegem un lucru foarte important: pentru ca să arăți ca nobilii nu trebuie să depui prea mult efort.

Dresuri în nuanța rochiei

După cum observi, detaliile contează. Prințesa Diana a știut întodeauna să se evidențieze, să fie deosebită și să nu respecte cutumele conservatoare. Pentru a-și colora cumva ținutele oficiale, aceasta alegea dresuri în nuanța rochiei sau a costumului.

Espadrilele – cea mai potrivită încălțăminte pentru vară

Espadrilele pe platformă sunt încălțămintea preferată ale femeilor din familia regală. Aceasta era purtată foarte des de prințesa Diana, iar astăzi au devenit o parte de neexclus din garderoba lui Megan și Kate.

Creion albastru de ochi

Conturul albastru ca cerul a devenit un fel de carte de vizită pentru prințesa Diana. Acesta îi accentua albastrul ochilor și era o adevărată armă secretă a sa.

Tweed-ul, reprezentativ pentru aristocrați

Presa galbenă a denumit-o pe Kate Middleton „regina tweed-ului”. Ducesa de Cambridge are numeroase ținute din această țesătură de lână.

Umeri descoperiți

În conformitate cu protocolul regal, femeilor le este interzis să-și dezgolească umerii. Meghan a încălcat însă de multe ori această regulă. Totuși a făcut-o cu atâta grație, încât și regina a închis ochii la această încălcare.

Dacă pantaloni, atunci culottes

Pentru Kate, pantalonii de tip culottes au devenit o carte de vizită. Ea îi poartă atât cu tocuri, cât și fără și arată impecabil cu orice alegere.

Culori aprinse

Meghan este o fană a nuanțelor pastelate, însă uneori aceasta își permite și ținute mai colorate.

Trenciul – haina care nu iese din modă niciodată

Trenciul ocupă locul opt în garderoba lui Meghan Markle. Îl are în diferite nuanțe, inclusiv în carouri și în oricare dintre ele arată impecabil.

Vara, transformă trenciurile în rochii

Se pare că Meghan a îndrăgit atât de mult trenciurile, încât după modelul lor își coase rochii de vară.

Rochii cu pelerină

Este un detaliu cu adevărat regal, care o face remarcată pe Meghan.