10 deprinderi importante, pentru a vă garanta o sănătate perfectă

Să începem cu cele mai banale și clare lucruri pentru toți. Și treptat vom ajunge la principii de sănătate care sunt mai puțin evidente, dar nu mai puțin importante.

Așadar, deprinderea 1. Alimentația sănătoasă.

E foarte și foarte importantă. Nici-o activitate fizică, călire sau psihologie pozitivă nu pot compensa importanța alimentației simple și sănătoase. Alegeți-vă ca bază oricare dietă RAȚIONALĂ (e important ca dieta dată să fie, în primul rând, cumva argumentată, iar în al doilea rând, să fie bazată pe experiența reală pozitivă pe care au avut-o un număr maxim de oameni). Înainte de toate, eu vă recomand alimentația separată să o luați ca bază. Pe urmă, deja dvs. experimentați 🙂

Deprinderea 2. Numele ei – ziua de descărcare alimentară

Măcar o zi pe săptămână consumați mâncare cât mai ușoară – fructe și legume. Cel mai bine, să vă aflați în regim de abstinență alimentară completă. În așa fel, vă curățiți organismul de toate toxinele și blocajele din tractul digestiv, și cât de paradoxal nu ar fi, obțineți și mai multă energie și putere fizică și emoțională.

Deprinderea 3. Activitate fizică executată corect și regulat

Activitatea fizică poate fi: fuga, înotul, pilates, yoga… Doar cu o singură condiție: mișcările fizice trebuie să fie îndrumate și executate corect. Antrenorul dvs. trebuie să fie capabil să vă explice clar, ce concret acum se întâmplă și ce rezultat vă aduce aceasta. Altminteri, puteți ajunge cu prețul eforturilor mari la probleme serioase de sănătate.

Deprinderea 4. Regim complet de hidratare

De fapt, nu există nici-o statistică concretă despre cât lichid e necesar de băut pe zi. Uitați de cele 2-3 litri obligatorii. Atât timp cât organismul e viu, el se află în continuă căutare a echilibrului dinamic. Câteodată are nevoie de 1,5 l, câteodată de 3,5 l. Și nu uitați de aceea, că în afară de ceai și suc, dvs, trebuie obligatoriu să consumați și apa potabilă. Străduiți-vă să beți des și câte puțin.

Deprinderea 5. Antrenarea respirației

E o deprindere mega-importantă. Mult mai importantă și utilă de fapt, decât simplul antrenament fizic. Ea reglează starea fizică, somnul, dispoziția și vă încarcă cu energie. Puteți găsi multe exerciții pe internet de antrenare a respirației, important să nu leneviți a le îndeplini!

Привычка 6. Antrenarea minții

Creierul – partea integrantă a organismului nostru, și el lucrează conform unor legi destul de concrete. Activitatea și eficiența sa e posibil și trebuie de controlat. Pentru asta de asemenea sunt elaborate multe tehnici, dar dacă să vorbim pe scurt, ocupați-vă cu meditația. E foarte utilă și plăcută! 🙂

Deprinderea 7. Somnul corect și descărcarea psiho-emoțională corectă

Dormiți DOAR în încăpere bine aerisită cu aer proaspăt. E de dorit să dormiți pe pernă și saltele ortopedice dure. E necesar de dormit DESTUL. Nici-un fel de știri înainte de somn. Înainte de a adormi, OBLIGATORIU faceți cea mai simplă relaxare. V-ați culcat, vă concentrați consecutiv atenția pe părțile corpului, înlăturați încordările care le găsiți, vă dați comanda de a avea un somn de restabilire completă și dormiți. Altminteri, nu veți fi în tonus și dispoziția dvs. nu va fi una stabilă următoarea zi.

Deprinderea 8. Dieta informațională

Controlați foarte serios canalele de intrare a informației. Scoate-ți televizorul din viața dvs. Complet. Doar datorită la asta, vă veți simți mult mai bine, în cel mai apropiat timp. Nu vă faceți griji de știri, totul ce veți avea nevoie să aflați, oricum veți afla. Faceți asta și diferitele încordări, stresuri, și negativul din viața voastră va fi tot mai puțin.

Deprinderea 9. Beți ierburi, aplicați corect homeopatia, faceți presopunctură

Toate acestea, sunt extrem de puternice instrumente, cu ajutorul cărora, puteți eficient să faceți față celor mai dificile probleme de sănătate.

Deprinderea 10. Cea mai importantă deprindere

Vă rog, țineți minte că cea mai mare responsabilitate care o aveți, e cea pentru starea personală. Restul – eficiența dvs și raționalitatea comportamentului dvs. în familie, la lucru, complet se deduc din această responsabilitate. De dimineață și până în momentul adormirii, controlați-vă starea fizică, nu permiteți supratensionarea și nu cădeți în dispoziție negativă, sau mai rău, în depresie.

A scrie texte de încurajare și motivație, în stilul literaturii de self help, nu cred că e potrivit aici. De aceea, nu uitați că dvs deja sunteți incredibil de norocos: sunteți viu, și în jurul vostru există un număr imens de oameni care au nevoie pur și simplu de atenția voastră. Iar asta vă deschide oportunități cu adevărat incredibile. Fericirea dumneavoastră este responsabilitatea voastră cea mai directă. Urmăriți, în ce lume trăiți și ce se întâmplă în jurul dumneavoastră. Și faceți lumea mai bună, începând cu sine.