Top 20+ Citate de COLECȚIE. “Pentru mine să îmbătrânesc înseamnă să devin mai bună” – Monica Bellucci.

Cariera de actriță de film a lui Bellucci a început în 1990. A jucat câteva roluri minore în La Riffa (1991) și Dracula în regia lui Francis Ford Coppola (1992). În 1996 a fost nominalizată la Premiul César pentru cea mai bună actriță în rol secundar pentru rolul său Lisa din L’Appartement ceea ce i-a întărit poziția ca actriță. A devenit cunoscută și populară în urma rolurilor din Malèna (2000), Brotherhood of the Wolf și Irréversible (2002). De atunci a jucat în mai multe file europene și americane ca Tears of the Sun (2003), The Matrix Reloaded (2003), The Passion of the Christ (2004), The Brothers Grimm (2005), Le Deuxième souffle (2007), Don’t Look Back (2009) și The Sorcerer’s Apprentice (2010).

Trebuia să portretizeze politicianul indian Sonia Gandhi în filmul biografic Sonia, inițial planificat pentru lansare în 2007, dar filmul a fost amânat.

Bellucci și-a dublat propria voce pentru versiunile franceză și italiană ale filmului Shoot ‘Em Up (2007). De asemenea a fost vocea personajului Kaileena din jocul video Prince of Persia: Warrior Within și vocea personajului Cappy pentru versiunea franceză a filului animat Robots.

Haideti sa ne  inspiram cu cele mai profunde citate, care ne pot schimba ziua.

– Nouă nimic nu ne aparține, nici soții și nici copiii. Suntem capabili doar să împărtășim ceva cu oamenii dragi.

– Omenirea poate să-i ierte omului inteligența, talentul, dar frumusețea — niciodată

– Femeia poate iubi așa, ca și cum nu va pleca niciodată. Dar s-ar putea să vină o zi când va pleca ca și cum nici nu te-ar fi iubit niciodată.

– Pentru mine să îmbătrânesc – înseamnă să devin mai bună!

– După mine, e o prostie, fiind tânără și frumoasă, să devii o piesă de decor a unui bogătaș și să te consumi doar în petreceri. Frumusețea ar trebui să ne ajute să găsim armonia, iubirea și sensul în această lume nebună.

– Cunoştințele umane în sfera tehnologiei au crescut semnificativ — dar nu şi în sfera sentimentelor.

– Frumusețea pentru femei devine o problemă numai în două cazuri: atunci când ea nu este, sau atunci când nu există nimic în afară de frumusețe.

– Pentru nimic în lume nu-mi doresc să am din nou 20. Acum sunt mai fericită decât atunci, pentru că la acea vârstă, noi abia începem să ne autocunoaștem, încercăm să ne dăm seama ce vrem să fim, suferim din cauza lipsei de încredere în sine. Acum știu exact ceea ce vreau și ceea ce nu vreau.

– Frumusețea devine vie și interesantă atunci când este ascunsă sub îmbrăcăminte.

– Feminitatea — este armonie, naturalețe și senzualitate.

– Nu înțeleg femeile care afirmă că dorințele bărbaților le umilesc. Eu cred că ele, pur și simplu, nu sunt în armonie cu sine.

– Eu le spun mereu fetelor tinere: “Învață să-ți iubești corpul!”. La urma urmei, ideal nu există și este clar că femeile cu forme apetisante, nu sunt mai puțin atrăgătoare decât cele slabe. Trebuie doar să înveți să te accepți așa cum ești.

– Confortul interior este asigurat nu de felul în care arăți la exterior, ci de felul în care te simți în interior.

– Frumusețea este cu adevărat o forță, doar atunci când știi cum să o folosești. E ca și cum ai avea un Ferrari dar nu știi să-l conduci — ea nu-i de nici un folos.

– Nu e nevoie să urăsc oamenii care sunt geloși, pentru că ei recunosc că tu ești cel mai bun.

– Fiecare femeie adoră să fie iubită.

– Iubirea trăiește numai în cazul în care există respect reciproc și libertate. Dorința de a poseda – este absurdă.

– Cineva mi-a spus că toți artiștii au în interior ”Frumoase Adormite” și de fiecare dată când joacă un rol, una din aceste frumuseți se trezește. În interior, avem totul. Trebuie doar să vedem asta.

– Niciodată nu voi fi suplă. Sunt prin natura mea leneșă. Îmi place să mănânc. Doar așa sunt adevărată și nu intenționez să devin falsă.

– Nu contează cât de puternică este femeia, ea oricum așteaptă un bărbat mai puternic decât ea. Și nu pentru a o priva de libertate, ci pentru a-i da posibilitatea să fie slabă.

– Frumuseţea pentru femei devine o problemă numai în două cazuri: atunci când ea nu este sau atunci când nu există nimic în afară de frumuseţe.